Pogledajte

Kraljica Leticija u ženstvenom kompletu: Očarala u suknji sa cvetnim dezenom! (FOTO)

Sa svojim stilom najveća je konkurencija vojvotkinji Kejt Midlton, što je još jednom potvrdila elegantnom kombinacijom kojom je pokazala da se cvetni print može nositi i na jesen i zimu...

Star look
11:26h Autor:
Kraljica Leticija u ženstvenom kompletu: Očarala u suknji sa cvetnim dezenom! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija stvorila je titulu modne ikone zahvaljujući kombinovanju "high street" brendova sa onim luksuznim.

Ovog puta je oduševila u modnoj kombinaciji nemačkog brenda Hugo Bos, a najviše pažnje privukla je zahvaljujući plisiranoj suknji s cvetnim dezenom i pokazala da taj motiv koji vlada toplom sezonom ne mora u ormaru čekati proleće.

Skromna kraljica: Leticija u sirena suknji staroj 13 godina ! (FOTO)

foto: Profimedia

Tamnoplava midi suknja s velikim cvetovima bila je njen odabir za primanje palestinskog predsednika Mahmuda Abasa u Kraljevskoj palati u Madridu.

Španska kraljica je upečatljiv komad, kojim su dominirale zagasite boje, kombinovala sa elegantnom bluzom žute boje i visećim minđušama sa plavim dijamantima.

Stil koji bi pohvalila i sama Koko Šanel: Kraljica Leticija u elegantnom kostimu! (FOTO)

foto: Profimedia

Model poput ovog biće idealan za sezonu žurki - midi suknja sa cvetnim detaljima u tamnim nijansama biće odličan odabir za poslovne prilike, ali i praznične proslave, bez obzira da li se radi o otmenoj večeri ili opuštenom izlasku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs