Pogledajte

Surova realnost: Ovako stvarno izgledaju najveće holivudske dive! Šta je tu loše? (FOTO)

Nije dobro imati višak kilograma u Holivudu. Tačnije, nije dobro imati zdravi indeks telesne mase, jer kamera dodaje barem pet kila...

Star look
16:02h Autor:
Surova realnost: Ovako stvarno izgledaju najveće holivudske dive! Šta je tu loše? (FOTO)
Meg Rajan, Foto: Profimedia

Ipak, tanka je linija između optimalnog izgleda i preterane mršavosti. Jer, ako vam se omakne onda ste preterali,ili ste preterali s vežbanjem, izgladnjujete se i loš ste primer mladima.

Dogodilo se to Meg Rajan (56). Nekad joj je ta mršavost "pristajala" i bila je poželjna. Danas, baš i ne. Stalno je prozivaju jer je premršava.

Slično je i s Melani Grifit (60). I nije dovoljno fotografisati glumice u opuštenoj šetnji gradom kada ne rade. Ne, fotografije se uvećavaju kako bismo izbliza videli nešto neviđeno - bore, opuštenu kožu...

Očajna Kim Kardašijan nije mogla da zaustavi suze: Razlog? Potpuno neverovatan! (FOTO)

foto: Profimedia

Takođe, u Holivudu nije baš dobro kada ste stari. Pod time se misli da ste stariji od 25 godina, ili ako već jeste, onda nemojte izgledati kao da jeste. Na primer, ako ste Marša Kros i uspešna ste glumica koja je napunila 55 godina, nemojte pokazivati noge koje nisu savršeno glatke jer svi će biti zgroženi.

Žena koja ima "ono nešto": Svi su na plaži gledali u 42-godišnju Šveđanku! (FOTO)

foto: Profimedia

Ako niste savršeni - a znamo da to ne postoji - onda se morate fotošopirati jer niko ne želi da gleda vaš celulit. A ako se previše fotošopirate - e, onda ste ponovo loš primer i lažete.

Ako ste supermodel, kao El Mekfirson (53) ili Sindi Kraford (51) i svet shvati da nemate savršeno zategnutu kožu baš kao na onoj naslovnojk strani magazina, možete očekivati kolektivno zgražavanje.

Verica Rakočević odbrusila kritičarima: Pametna žena prihvata svoje telo sa svim nedostacima! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs