Nakon fotografije u bikiniju

Verica Rakočević odbrusila kritičarima: Pametna žena prihvata svoje telo sa svim nedostacima! (FOTO)

Kreatorka je rešila da se obrati javnosti porukom koju će mnoge žene dobro upamtiti
Celebrities
20:12h Autor:
Verica Rakočević odbrusila kritičarima: Pametna žena prihvata svoje telo sa svim nedostacima! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nakon što je njen suprug Veljko Kuzmančević objavio fotografiju Verice Rakočević u kupaćem kostimu, poznata dizajnerka se suočila sa nizom negativnih, ali i pozitivnih komentara na račun njenog izgleda, piše Glossy.

<\/div>

Upravo zbog toga, rešila je da se obrati javnosti porukom koju će mnoge žene dobro upamtiti.

Verica Rakočević slavi 69. rođendan: Ovako joj je suprug Veljko čestitao (FOTO)

<\/div>

Prenosimo njenu poruku u celosti:

"Posle ovoliko komentara uglavnom lepih imam potrebu da se oglasim. Imam 69 godina, troje dece i tri unuka, nosim bikini i nosiću ga i u devedesetoj ako doživim. Imam bore (manje nego što bi trebalo) koža mi je bolja nego što bi trebalo, imam celulit onoliko koliko je normalno za mnogo manje godina i imam veliku zahvalnost Bogu na svemu što mi je dao i lepo i ružno. Samo glupa žena može da misli da posle pedesete izgleda kao devojka, a pametna žena prihvata svoje telo sa svim nedostacima koje nose godine nalazeći kompenzaciju u iskustvu i pameti koje nose iste.

<\/div>

Moj muž se nije zaljubio u moju svežinu i lepotu u ovim godinama, ali je toliko zreo da je dopreo do lepote duše što može mali broj muškaraca, zato je poseban.. Poenta ove slike nije pokazati svoju ženu kao bombu (jer ona to i nije) nego, volim moju ženu i tačka.

Volim vas sve, i one koji me hvale i one koji su svoje prostačke komentare obrisali jer ih je sramota od vas pametnih.Samo ljubav će promeniti planetu, pogotovu Srbiju, zapamtite to", napisala je Verica Rakočević.

Što su starije, to su bolje: Slavne seksi bake kojima godine ne mogu ništa! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs