Pogledajte

Kladija Šifer (47): Najpoznatija plavuša među supermodelima i danas izgleda kao boginja! (FOTO)

Izgleda neverovatno!
Star look
21:10h Autor:
Foto: Profimedia

Devedesetih je godina zarađivala deset miliona dolara godišnje jer je bila jedna od najuspješnijih modela na svetu, ali i danas, gotovo 30 godina kasnije, Klaudia Šifer (47) može se pohvaliti telom boginje.

 

Slavna Nemica kojoj mnogi zavide na 180 centimetara i dugim nogama, svoje godine savršeno nosi, a dokazuju to i fotografije na kojima je u belom bikiniju koji nije otkrio baš nijednu nesavršenost sa kojom se žene u njenim godinama neretko bore: celulit, višak kože ili kilograma.

 

Sindi Kraford izgleda kao na vrhuncu karijere: Nikome ne stoje plave farmerice kao njoj! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Paparaci su je snimili tokom letnjeg odmora koji trenutno provodi u Italiji sa porodicom, suprugom, rediteljem Merju Vonom i njihovo troje dece, Kosimom (6), Klementinom (12) i Kasperom (13).

 

Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

Porodična idila na jahti je potpuna. Mir, tišina, razne destinacije i vreme koje posvećuju jedni drugima savršeni su za pravi odmor tokom kog je proslavila i svoj 47.rođendan.

 

Vratila se na crveni tepih nakon 4 godine: Pogledajte kako danas izgleda Klaudija Šifer! (FOTO)

 

Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

 

Prepoznatljiv osmeh i plave oči krasile su naslovnice vodećih modnih magazina, a nosila je revije dizajnera kao što su Versaće, Valentino, Šanel i mnogi drugi.

 

Ljubimici Karla Lagerfelda nedavno je nemačko izdanje Voga posvetilo naslovnu stranu i tako obilježili 30 godina njenog rada.

 

Klaudija Šifer: Zahvaljujući kosi zaradila sam bogatstvo!

 

Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs