Francuski ležerni stil

Modna lekcija Bridžit Makron (64): Konačno u skladu sa svojim godinama! (FOTO)

Do sada su mnogi modni stručnjaci zamerali prvoj dami Francuske neoprimereno oblačenje, poput prekratkih haljina
Star look
05:22h Autor:
Modna lekcija Bridžit Makron (64): Konačno u skladu sa svojim godinama! (FOTO)
Foto: Profimedia

U toku je Pariska nedelja mode. Brojne poznate dame došle su da pogledaju reviju modne kuće Dior, a među njima je bila i francuska prva dama Bridžit Makron.

Revije modne kuće Dior uvek se iščekuju s velikim nestrpljenjem. Na Pariskoj nedelji mode koja se upravo održava u glavnom gradu Francuske predstavili su svoju novu "haute couture" kolekciju za jesen 2017. godine. Brojne poznate dame iz sveta filma i muzike posetile su reviju, ali sve ih je zasenila 64-godišnja Bridžit Makron. Svojim izdanjem demonstrirala je poznati francuski ležerni šik stil odevanja kojeg mnogi (neuspešno) pokušavaju da iskopiraju.

Šta Srpkinje treba da nauče od Francuskinja: Trikovi za neodoljivu lepotu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prva dama Francuske obukla je crne pantalone i iskombinovala ih s jednostavnom belom bluzom. "Oversize" blejzer muškog kroja u sivoj boji savršeno se uklopio u ovu kombinaciju koju je upotpunila štiklama sa zmijskim dezenom i malom torbicom modne kuće Dior.

Ovom kombinacijom održala je malu modnu lekciju ostalim prvim damama i pokazala da naoko ležerno modno izdanje može sjajno funkcionisati u svečanijim prilikama.

Svi pričaju o suknji prve dame Francuske: Bridžit Makron šokirala stajlingom! (FOTO)

Modni stručnjaci prvim damama zameraju preveliku ozbiljnost prilikom odabira odevnih komada što često rezultuje pomalo staromodnim izdanjima. U želji da poštuju bonton i dres kod raznih prilika "zalomi" im se pomalo rigidna kombinacija. Upravo je zato modni stil Bridžit Makron pravo osveženje u svetskim visoko-političkim krugovima.

5 odevnih komada prave Francuskinje: One imaju ovo u svom garderoberu bez obzira na sezonu!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs