Obavezno

4 modela crnih pantalona: Ovo svaka žena mora da ima! (FOTO)

Ukoliko imate ova četiri modela u svom ormaru, možete da se sredite za čas posla
Moda
19:02h Autor:
4 modela crnih pantalona: Ovo svaka žena mora da ima! (FOTO)
Foto: Thinkstock

Investiranjem u ove komade, sigurno nećete požaliti. Kada je u pitanju moda, neke stvari su večne. Među njima su i crne pantalone, koje neke žene često podcenjuju, ali nipošto ne bi trebale.

Naime, njih možete kombinovati na apsolutno sve i u svim prilikama: za šetnju gradom, izlazak sa dečkom, kafu s prijateljicama, ali i za važan poslovni sastanak.

Verujemo kako imate barem jedan par u svojim ormarima, ali mi vam danas donosimo 4 modela s kojima baš nikada nećete pogrešiti, ako ih nabavite.

1. Trapez pantalone

Ove godine, trapez pantalone su bile jedan od najvećih modnih hitova, a verujemo kako ništa drugačije neće biti ni sledeće. Zaljubljenice u modu kombinovale su ih uz oversized džempere, ali i s košuljama i romantičnim bluzama. Morate znati i kako će ovaj model najbolje izgledati uz visoke štikle, ali uvek ih možete obući i na patike ili balerinke, kada dođe vreme za to.

Modni trendovi koji će rasturati u 2017: Ovo će svi nositi!

2. Skini pantalone

Baš poput večitih skini džins pantalona, u vašem ormaru moraju se naći i jedne crne skini pantalone. Uz džemper i patike, spremne ste za obavljanje dnevnih obaveza sa stilom. Uz korzet ili top otvorenih leđa te štikle, bićete spremne za dobar noćni provod.

5 ključnih komada: Samo vam je ovo potrebno kako biste bile šik ove zime! (FOTO)

A photo posted by Da | Phoelix (@da_phoelix) on Dec 24, 2016 at 9:54am PST

3. Kožne

Kožne pantalone popularne su baš svake godine, a ponovno, možete ih kombinovati u dnevnim i večernjim varijantama. Pronađite one kao stvorene za vas i garantiramo kako će svi pogledati biti na vama.

Zanosne Ruskinje znaju sve cake: Kako da budete šik i elegantne na najvećoj hladnoći! (FOTO)

A photo posted by Kaori(@kaoridope) on Dec 24, 2016 at 5:00am PST

4. Na ivicu

Za sve poslovne dame, tu je elegantan model crnih pantalona na ivicu, koje se nose sa štiklama, ali i sportskim cipelama, zahvaljujući brojnim modnim blogerkama. Bilo da birate užu ili širu verziju, ni s njima baš nikada nećete pogrešiti.

6 trendova koji odlaze u zaborav: Doviđenja pufnama i najudobnijim čizmama! (FOTO)

A photo posted by Pickytip (@pickytip_id) on Dec 22, 2016 at 6:32pm PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs