Obavezno

Modni trendovi koji će rasturati u 2017: Ovo će svi nositi!

Na pragu nove godine morate da znate šta će biti moderno u 2017. godini
Moda
21:08h Autor:
Modni trendovi koji će rasturati u 2017: Ovo će svi nositi!
Foto: Profimedia

U jedno smo uvek sigurni: ono što je danas moderno, sutra već nije. Ali isto tako znamo da se modni trendovi vraćaju u velikom stilu.

Otkrili smo šta je to što će svi nositi u 2017. godini:

1. Prugice

Ovaj trend jednostavno ne jenjava. Pruge su među vodećim trendovima već nekoliko sezona, a to se neće promeniti ni u skoroj budućnosti. U ormaru sigurno imate barem jedan komad odeće koji je na pruge, a ako ga niste dosad nosili, 2017. je prava godina za njegovu "inauguraciju".

Kako da kupite odeću koja će vam trajati godinama: Dovoljno je da proverite 3 stvari!

2. Živopisne patike

Još jedan trend koji je bio veliki hit tokom ove godine, patike će postati još popularnije iduće godine. Od sportskih modela pa do onih sa šljokicama ili leopard printom, ova će sportska obuća svakako upotpuniti vaše outfite. Patike u bojama i s aplikacijama biće hit.

A photo posted by Tina Kong (@tina_kong) on Dec 22, 2016 at 8:32am PST

3. Uzorci inspirisani slikarstvom

Modnim pistama su već prošetali dizajnerski komadi odeće inspirisani određenim slikarskim radovima, a izgleda kako će u uzorcima koje su koristile modne kuće poput Valentina, Marnija ili Celine, inspriraciju pronaći i ostali brendovi.

Dodela filmskih i televizijskih nagrada: Poznate dame u najboljem izdanju! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Jednostavna elegancija

Ovaj trend je uvek prisutan i nepogrešiv, ali u 2017. koncept jednostavne elegancije zaći će u pomalo neistražene vode. Naime, naglasak će biti na kombinovanju komada odeće inspirisanim sportskom garderobom. Uživaćemo u sportskoj eleganciji!

5 ključnih komada: Samo vam je ovo potrebno kako biste bile šik ove zime! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Mule cipele

Trend koji je bio popularan ove godine, biće još popularniji iduće. "Mule" natikače s kockastom petom, ravne, s otvorenim ili zatvorenim prstima, kakav god vam model pane na pamet, s ovim tipom obuće sigurno nećete pogrešiti u 2017. godini.

Trendovi kojima ćemo reći zbogom u 2017. godini:

1. Korzeti

Ovaj komad odeće je bila toliko velika pojava u 2016., i na crvenom tepihu, na modnim pistama i u medijima. Ali, izgleda kako su se dizajneri zasitili korzeta, te neće nastaviti s ovim trendom iduće godine.

2. Skinny farmerke

Vladavina modela rastezljivih skinny farmerki je gotova. Ove godine smo već videli da popularnost modelima poput boyfriend farmerka ili zvoncara sve više raste, a tako će biti i u 2017. Naglasak će biti na farmerkama vintage stila. U 2017. nosit će se ležerniji krojevi farmerki umesto skinny modela.

Zanosne Ruskinje znaju sve cake: Kako da budete šik i elegantne na najvećoj hladnoći! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

3. Slatko i romantično

Iduće godine doći će do pozdravljanja sa ovim stilom. Nosiće se komadi odeće s oštrim, asimetričnim ivicama, romantični i bogati baršun biće modernizovan, a naglasak će biti na modnom stavu prema kojemu se odeća nosi s lakoćom i bez previše razmišljanja.

4. Pete iznad 10 cm

Već ove godine trend cipela s visokom petom počeo je opadati, a to će se nastaviti i 2017. Naime, žene su postale fokusiranije na udobnost i praktičnost, te će radije uložiti u obuću koja im je stilski privlačna i dovoljno udobna da mogu provesti dan bez preobuvanja. Upravo zato je porasla i potražnja za patikama i mule cipelama.

5. Klasične patike

Trend običnih belih ili klasičnih patika uskoro više neće biti u trendu. Sve više je naglasak na patikama koje su na neki način uočljive, bilo da su ukrašene raznim detaljima, nekakvim logom ili čak emojijima. U 2017. godini ova će obuća bit itekako uočljive.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs