Da ne poverujete svojim očima

Sa 70 godina izgleda kao bomba: Slavnu tursku pevačicu sa razlogom zovu Superstar! (VIDEO)

Ajda je i dalje velika zvezda koja je uspešno izbrisala tragove svojih godina
Star look
15:20h Autor:
Sa 70 godina izgleda kao bomba: Slavnu tursku pevačicu sa razlogom zovu Superstar! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Netd Müzik

Ajda Pekan izgleda mnogo mlađe nego što jeste i zaista nam je teško da poverujemo da slavna turska pop pevačica ima 70 godina.

Mirjana Bobić Mojsilović u bikiniju: U 6. deceniji njeno telo nema mane! (FOTO)

Pevačku karijeru započela je ranih 60-ih godina i od tada niže pop hitove u Turskoj gde je dobila nadimak Superstar. Do sada je objavila više od 20 albuma i jedna je od najuspješnijih ženskih pevačica u Turskoj s više od 30 miliona prodatih nosača zvuka.

Zategnuta i vitka na pragu 7. decenije: Zbog ovoga je Mirjana Karanović toliko zgodna! (VIDEO)

Iako je poznata po muzičkoj karijeri, Ajda je započela i svoju karijeru kao glumica i pojavila se u gotovo 50 filmova. Uz pomoć svoje sestre Semiramis 1962. godine je počela da peva u jednom popularnom noćnom klubu. Sledeće godine, Pekan je pobedila na jednom pevačkom takmičenju kojem je sponzor bio turski muzički magazin Ses i tu je uzlaznom putanjom krenulo njeno profesionalno bavljenje muzikom.

U 66. godini, seksi u kupaćem: Pevačica ponosna na telo bez silikona i fotošopa! (FOTO)

Pesma ''Her Yerde Kar Var'' joj je donela veliki uspeh, a pesma "Iki Yabanci" postala je najprodavanija pesma 1967. godine. Dalje je samo nastavila da niže svoje muzičke uspehe. Usledili su i brojni nastupi na međunarodnim festivalima.

Sećate se Bejbi iz Prljavog plesa: Tragična glumica (56) danas izgleda ovako! (FOTO)

Ranih 70-ih preselila se u Francusku gde je takođe postala zvezda. Album "Superstar" snimila je 1977. godine, dve godine nakon toga usledio je i drugi album "Superstar". Upravo zbog ogromnog uspeha tih albuma dobila je nadimak Supestar. Tursku je predstavljala na Evrosongu 1980. u Holandiji s ljubavnom pjesmom ''Pet'r Oil'', koju je kasnije snimila na devet različitih jezika.

Najstarija manekenka na svetu (83) živi punim plućima: Naravno da i dalje imam seks! (FOTO)

Nakon toga odlučila je da pauzira i preselila se u Ameriku.Tri godine nakon toga snimila je albume Superstar III, IV, ali poslednji album nije imao velikog uspeha kao ostali. Međutim, Ajda je i dalje velika zvezda koja je uspešno izbrisala tragove svojih godina.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs