šTA JOJ SE DESILO?

Pevačica se znatno ugojila i promenila frizuru: Niko ne može da veruje da je ovo ona! (FOTO)

Lana Del Rej prošetala u neprepoznatljivom izdanju i bez vereničkog prstena na ruci kojeg je nedavno pokazala u popularnom šou i to samo nakon pet meseci veze.

Šuška se
Autor:
Pevačica se znatno ugojila i promenila frizuru: Niko ne može da veruje da je ovo ona! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što je njene pratioce iznenadila vest da je verena, 35-godišnja pevačica Lana Del Rej sada je ponovno sve iznenadila i to svojim imidžom, nakon što se neko vreme nije pojavljivala u javnosti.

Vest o veridbi s muzičarom Klejtonom Džonsonom kojeg je navodno upoznala preko aplikacije za upoznavanje novih ljudi, nije potvrdila, a na najnovijim fotografijama nema ni vereničkog prsten na ruci na kojoj trenutno nosi langetu, a kako se ozledila nije poznato.

Ali ono što je sve iznenadilo je njen izgled i višak kilograma koje je očito prikupila iz nekog razloga i pozdravila se sa svojom vitkom linijom. Promena je došla do izražaja u uskoj sivoj majici i kratkim šortcem u kojim se uputila do obližnjeg restorana brze hrane. Detalj koji je sve jako iznenadio je i njezina duga tamna kosa, jer je pre samo dva meseca imala kratku frizuru platinaste nijanse.

Lana Del Rej
foto: Profimedia

Lana je nedavno gostovala u šou slavnog voditelja Džimija Falona u kojem je nosila dijamantski prsten na ruci, što je američkim medijima dalo povod da se raspišu o veridbi s Džonsonom nakon samo pet meseci veze. Par se upoznao na aplikaciji za sasta me u avgustu ove godine, a vezu su započeli samo pet meseci nakon što je Lana raskinula s policajcem Šonom Larkinom, javio je Daily Mail.

Inače, Lana je prošlosti navodno bila verena za pevača Berija Džejmsa Onila, ali ni tu veridbu nikada nije službeno potvrdila.

Lana Del Rej
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs