Izvajana

Goli bikini, telo za poželeti: Eva Longorija zapalila Instagram! (FOTO)

Šta god da obuče, ona izgleda prosto fenomenalno
Star look
12:36h Autor:
Goli bikini, telo za poželeti: Eva Longorija zapalila Instagram! (FOTO)
Foto: Fonet

Zanosna glumica Eva Longorija pre nekoliko dana rekla je sudbonosno Da svom trećem suprugu Hose Antoniju Bastonu, a vrlo brzo nakon ceremonije, par se zaputio u tropski raj na medeni mesec.

Izbor je pao na egzotični Mauricijus, gde glumica, koja inače važi za jednu od najlepših žena sveta, svaki trenutak koristi za uživanje sa novopečenim suprugom.

Osim što je najlepša, Eva je definitivno i jedna od najzgodnijih žena sa svetske javne scene, i ne trudi se da sakrije koliko je na to ponosna. Glumica često oblači odeću koja će istaći sve njene atribute, a kada obuče bikini, izaziva zavist kod žena, a požudu kod muškaraca.

Žena koja je očarala Bali-bega: Zanosna glumica otkriva tajnu lepote i zgodnog tela! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako smo navikli da Evu viđamo u kupaćim kostimima jarkih boja, koji stvaraju odličan kontrast sa njenim preplanulim telom, ovoga puta ona se odlučila za bež bikini, koji se stopio sa bojom njene kože, pa su mnogi prokomentarisali da glumica izgleda kao da je potpuno naga.

Ipak, Evu je baš briga za zlobne komentare - na hiljade lajkova i stotine komplimenata koje je dobila na račun savršeno zategnutog tela, koje duguje napornom vežbanju, govore u prilog tome da je u njenom slučaju čak i goli bikini pun pogodak!

Haljina od lateksa sve otkrila: Neverovatno telo Kardašijanke došlo do izražaja! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs