Latino lepotica sa stavom

Džesika Alba: samopouzdanje kao imperativ stila

Zlatna devojka Holivuda, Džesika Alba, spada među najseksepilnije žene sveta, a iako joj je tek 32 godine, uspešna je poslovna žena, glumica i mama, uvek obučena za primer.
Star look 30.04.2013. - 09:54h
1 / 12

Iako je najpoznatija kao seks simbol, Džesika Alba (Jessica Alba) je žena koja ne akcentuje svoj seksepil odećom, već stavom. Njena izjava da uz dovoljno samopouzdanja možete izgledati dobro u bilo čemu, lako je primenljiva kada su u pitanju njene neformalne, dnevne kombinacije. Za veče se, pak, pretvara u vamp ženu, koja obara s nogu glamurom, uvek obučena tako da odgovori zahtevu događaja na kom je.

 

Za Albu je evidentno da uživa u modi, revijama i trendovima. Ali, ona nije žrtva istih, već bira šta joj stoji, ali i priliči, kao majci dve devojčice. Reklo bi se da je njen stil poprlično jednostavan, ali detalji poput naočari u jarkim bojama, šešira i ešarpi sa najraznovrsnijim dezenima, daju svakoj kombinaciji lični pečat. Tokom dana je načešće u neobaveznim blejzerima i pantalonama u boji, kao i u jednostavnim, lepršavim haljinama svih dužina. Od obuće nosi sve, mada joj je najudobnije u ravnim sandalama ili platformama.

 

Večernje toalete i crveni tepisi transformišu Albu od devojke iz komšiluka, do lepotice od milion dolara. Na dodelama nagrada uvek je među najglamuroznijim damama, dok je na manje formalnim događajima krasi uglađenost i doza francuskog šika.

 

Zvezda filmova Sin City i Honey veliki je poklonik dobrotvornih akcija i borac za zaštitu životne sredine. Ona voli prirodu, te od materijala najviše nosi organski pamuk, a od kozmetičkih i prozvoda za ulepšavanje koristi samo najneophodnije. Alba je pravi primer mladim damama, jer dokazuje da lepota i stil dolaze iznutra, te i da je najvažnije znati šta i u kojoj meri pokazati, a šta sakriti.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...