Bogata naslednica u vrhu svetskog džet seta

Olivija Palermo: Italijanka na Menhetnu

Odmerena i uvek besprekorno obučena, postala je senzacija preko noći, inspiracija mnogim ženama i miljenica najpoznatijih imena u svetu mode
Star look
23:02h
Olivija Palermo: Italijanka na Menhetnu
Foto: AP
1 / 9

Olivija Palermo (Olivia Palermo) je trendseter, žena koja obožava modu i koja uživa u svim njenim ludorijama. Ona je ta koja će pokazati kako se trend zaista nosi, ne otrkivajuće previše kože i uvek se držeći elegancije kao imepriva svog stila.

Bogata naslednica je pažnju na sebe skrenula u rijaliti seriji MTV-a, The City. Iako nije planirala da uđe u svet modelinga i glume, tokom rada u magazinu Kuest (Quest) primetio je poznati modni fotograf Patrik Mekmulan (Patrick McMullan). Ubrzo je njena prirodna mediteranska lepota i nepogrešiv osećaj za odevanje postao glavna tema modnih magazina. Ćerka italijansko-američkog biznismena, Daglasa Palerma (Douglas Palermo), odrasla u najelitnijem delu Njujorka, se do sada pojavila na naslovnicama magazina El, Vogue, Tatler, bila je gost-urednik mnogih modnih časopisa i sudija u TV šou Prodžekt Ranvej (Project Runway), koji vodi Hajdi Klum (Heidi Klum)

Teško je opisati njen stil, baš zato što svemu daje lični pečat, ali je sasvim sigurno da joj odgovara opis Italijanke na Menhetnu. Kada nosi sve crno, igra se sa materijalima, od perja i krzna do svile i pamuka. Ne postoji njen omiljeni kreator ili brend, jer voli sve da proba, od Zare i Topšopa do Šanela i Emilijo Pučija. Jednostavnost i efektnost su njene modne mantre, a ekspremineti poput šlaga na torti.

Ženstvena i svedena, Olivija obožava kardigane, haljine i suknje svih dužina, što je ne sprečava da podjednako dobro izgleda u pantalona sa printom, bez obzira na to da li nosi ravne Valentino cipele ili potpetice Marka Džejkobsa. Prirodna, uvek doterana, ponosna na svoje italijnaske korene, redovan je gost prvih redova nedelja mode u svetskim metropolama. Upravo ta nenameljtivost joj je dala i armiju devojaka kojima predstavlja uzor, nekog kome se dive. Ne pojavljuje se u tabloidima, ponaša se shodno svojim godinama i statusu, uvek sa osmehom, ali nikada sa previše emocija.

Iako joj je rezime sličan onom koji imaju Kim Kardašijan (Kim Kardashian) ili Paris Hilton, Olivija svoju slavu gradi na dosta suptilniji način. Ona je svesna da je rođena pod srećnom zvezdom, ali da ne postoji razlog da ne iskoristi sve što joj je dato.

Ne zaboravite da zavirite u galeriju i pogledate neke od Olivijinih odevnih kombinacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs