Modni promašaji u korist pobeda

Kajli Minog: Slatko-seksi stil pop princeze

Pre nego što su Gaga, Kejti Peri i Rijana spojile muziku i modu, Madona i 45-godišnja Kajli su stvorile temelje. Zato se osvrćemo na stil džepne Venere i moćne Afrodite, najboljeg australijskog izvozvnog proizvoda
Star look
07:36h
Kajli Minog: Slatko-seksi stil pop princeze
1 / 9 Foto: Fonet

Karijera Minogove je bila puna uspona i padova, a tek je pre nekih 10-ak godina došla na poziciju koju zaslužuje. Ipak, njeni muzički eksprementi su je doveli do prepoznatljivog stila, a ne može se poreći da je ulagala u svoj glas i u igračke sposobnosti, te su sada njeni koncerti pravi spektakli.

Osamdesetih je uživala u imidžu simpatičnog devojčurka koji obožava disko pop. Devedesete su donele vezu sa Majklom Hačinsom (Michael Hutchence), frontmenom benda INXS, koji je uticao na dalji tok karijere džepne Venere. Saradnja sa Nik Kejvom (Nick Cave) je pokazala mračnu stranu ove pevačice, a kada su svi mislili da je njena karijera pred gašenjem, Kajli se vratila zanimljivija nego ikad.

Danas važi za pravu inspiraciju, jer je čak ni rak dojke nije sprečio u ostvarivanju snova, već je nakon borbe sa opakom bolešću, nastavila sa radom, uspešnija i poželjnija nego kada joj je bilo 20. Omalena diva je postala nezvanično lice italijanskog dua Dolče i Gabana (Dolce & Gabbana), a njen stil odlikuje zdrava doza seksepila, ležernog šika i naravno, visoke potpetice.

Kada nije na crvenom tepihu, Kajli voli jednostavne i udobne kombinacije, pantalone različitih krojeva, šortseve i kombinezone. Šeširi i velike naočari za sunce su njeni omiljeni modni dodaci, a često bira ili crne ili pastelne odevne kombinacije.

Na zvaničnim događajima Kajli voli da pokaže kožu, te je često u mini haljinama od ženstvene čipke. Kada nosi duge haljine, to su uglavnom one sa dubokim šlicevima, a među omiljenim dizajnerima su joj, sem kuće Dolče i Gabana, Roberto Kavali (Roberto Cavalli), Šanel (Chanel), Sen Loren (Saint Lauren Paris) i Emilio Puči (Emilio Pucci).

Stil Kajli Minog je klasičan, sa trendi, ali i riskantnim momentima. Kako živi i radi u Londonu, evidentan je uticaj britanske mode, ali i šika Parižanke, u kom provodi puno vremena. Napućenih usana i kose boje meda, Kajli je žena kojoj se žene dive, a muškarci ne mogu da joj odole.

O njenom modnom uticaju svedoči i knjiga Kajli Fešn (Kylie Fashion) koju je izdala sredinom godine, a u kojoj prikazana retrospektiva njenih modnih uspona i padova, za koje sama priznaje da ih je bilo puno, ali da je iz njih i puno toga naučila.

Ne zaboravite da zavirite u našu galeriju i pogledate neke od slavnih kombinacija zavodljive Kajli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs