Istina

Fitnes zvezda pokazala savršeno telo: Ovako izgleda stomak kad sednete! (FOTO)

Svako mora da ima malo "sala" na stomaku kada sedne, i savršeno ravan stomak ne postoji
Star look
03:36h Autor:
Fitnes zvezda pokazala savršeno telo: Ovako izgleda stomak kad sednete! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Annavictoria

Ana Viktoria veruje da zdrav duh živi u zdravom telu. Upravo zato svojim obožavateljima na Instagramu savetuje ishranu koja se temelji na mnogo svežeg voća i povrća uz umereno, ali redovno vežbanje. Zdravim navikama istesala je neverovatno telo, koje rado fotografiše i pokazuje na društvenim mrežama.

Ali, ono što se vidi na fotografijama, nekada ne odgovara stvarnoj slici. Podstaknuta razgovorima o neverovatnim idealima lepote po kojima se "ocenjuju" brojne žene, odlučila je da objavi na svom Instagram profilu šta se događa sa njenim trbušnjacima kada sedne.

Lake vežbe za ravan stomak: Za dve nedelje salo nestaje!

A photo posted by Anna Victoria (@annavictoria) on Jan 16, 2016 at 9:37am PST

"Postoje dva razloga zašto želim da podelim ovu fotografiju sa vama: prvi razlog je što želim da znate kako višak kože na predelu stomaka nakon što sednete nije pojava koje bi se trebali stideti. Drugi razlog je što sam nekada u prošlosti na ovakav prizor u ogledalu znala automatski pomisliti fuj, jer me društvo nateralo da tako razmišljam," priznala je Ana Viktorija.

"Vaš stomak ne treba biti savršeno ravan da biste se voleli, bili samopouzdani, prelepi i sveukupno zapanjujuća osoba. Kao društvo ne bismo trebali dopustiti da neke fizičke karakteristike postave standard zbog kojih ćemo se voleti ili ne. Svako zaslužuje da se voli, međutim to je lakše reći nego napraviti," dodala je ova lepotica i prikupila 29 hiljada lajkova za svoju iskrenost.

Fotografija sa odmora pokrenula glasine: Severina trudna?! (FOTO)

A photo posted by Anna Victoria (@annavictoria) on Nov 30, 2015 at 9:20am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs