Oduševile na crvenom tepihu

Eli Gulding, Tejlor Svift, Karli Klos: Najelegantnije dame na dodeli Brit nagrada! (FOTO)

Ove svetske zvezde baš su se potrudile da izgledaju savršeno za sinoćnju svečanost
Star look
17:48h Autor:
Eli Gulding, Tejlor Svift, Karli Klos: Najelegantnije dame na dodeli Brit nagrada! (FOTO)
Foto: AP / Reuters / Reuters

Dodela muzičkih Brit nagrada u neku ruku predstavlja pandan Oskarima, barem kada je moda u pitanju, jer se sve poznate dame trude da izgledaju što bolje i da svojom elegancijom zasene koleginice. Tako je bilo i sinoć u londonskoj O2 areni, u kojoj se okupio svetski muzički džet set.

Najlepši parovi na dodeli Oskara: Blistali su celo veče! (FOTO)

Od svetskih dama među najzapaženijima je bila Tejlor Svift, koja je nosila dugačku crnu haljinu sa dramatičnim vezom u obliku zmaja duž zadnje strane. Upečatljiv je bio i ruž iste jarko crvene boje koji je dodao dozu seksepila mladoj pevačici.

Da li ste saglasni: Tejlor Svift proglašena za najbolje obučenu! (FOTO)

Manekenka Karli Klos odlučila se belu haljinu sa crnim detaljem oko vrata koji je otkrivao ramena Viktorijinom anđelu.

Viktorijini anđeli bez šminke: Mejkap čuda su potrebna čak i nekim poznatim lepoticama! (VIDEO)

Belu haljinu je nosila i pevačica Eli Gulding, s tim što je njena kreacija bila mnogo izazovnija. Naime, gornji deo haljine bio je od tila i veza i jedva je prekrivao grudi mlade pevačice, ali to nije uticalo na njenu eleganciju.

Haljine bez bratela nosile su pevačica Paloma Fejt i manekenka Dejzi Lou. Dok je Paloma nosila raskošnu crnu haljinu bogato ukrašenu tilom sa crvenim detaljima, Dejzi je privlačila poglede izazovnim dekolteom.

Mnogi modni kritičari saglasili su se da su na sinoćnoj svečanosti devojke iz grupe Little Mix izgledale savršeno. Iako su nastale kao tinejdž pop grupa nakon takmičenja u britanskoj verziji takmičenja "Ja imam talenat", očigledno je da su devojke odrasle u prave mlade dame sa stilom.

Za totalno drugačiji izgled odlučile su se Kara Delevinj i Mel Bi. Manekenka i bivša Spajsica su nosile pantalone, ali su, svaka na svoj način, donele dah glamura.

Kara Delevinj kao holivudska diva: Ovakvu nismo navikli da je viđamo! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs