Pogledajte

Gazi šestu deceniju: Bombastično izdanje Australijanke! Da li ona uopšte stari? (FOTO)

El Mekfirson ima 51 godinu i dvoje dece, a i dalje je jedna od najlepših manekenki na svetu, pa joj na vitkoj liniji i zanosnom telu sigurno zavidi i pokoja mlađa kolegica
Star look
05:38h Autor:
Gazi šestu deceniju: Bombastično izdanje Australijanke! Da li ona uopšte stari? (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedna od najuspešnijih manekenki 80-ih, koju su zbog savršenog tijela nazvali 'The Body', Australijanka El Mekfirson s godinama izgleda sve bolje i redovno dobija pohvale za neverovatno mladolik izgled - i to s razlogom.

Ova zgodna žena ima 51 godinu i dvoje dece, a i dalje je jedna od najlepših manekenki na svetu, pa joj na vitkoj liniji i zanosnom telu sigurno zavidi i pokoja mlađa kolegica.

Šta treba da znate pre pedesete: Koristite skup escajg, ne čuvajte stvari za posebne prilike!

Gostujući kod slavnog Džimija Kimela, El Mekfirson je još jednom zablistala u kombinezonu, trendi jaknici sa resicama, i cipelama s vrtoglavo visokim potpeticama.

Kombinezon mnogima omiljene dizajnerke Stele Mekartni istakao je njenu vitku liniju, a s raspuštenom dugom plavom kosom El je nesumnjivo ukrala pažnju svih prisutnih.

U intervjuu za magazin The Telegraph krajem prošle godine, slavna manekenka je rekla da se s 50 godina oseća sjajno i bolje nego pre:

"Ponekad pogledam svoje fotografije iz mlađih dana i pomislim koliko sam bila lepa, a nisam to osećala ili pomislim da sada izgledam odlično jer imam više samopouzdanja nego pre, te ne pokušavam da budem nešto što nisam".

Rekao mi je da ga moje telo ne privlači i da je previše naborano: Evo šta je žena (59) zaključila!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs