Totalna promena

Nekada debeljko sa bradom, sada frajer i po: Poznati glumac potpuno neprepoznatljiv! (FOTO)

Drastično mršaviji i bez zaštitnog znaka - brade, glumac je bio neprepoznatljiv na jučerašnjoj dodeli nagrada Američkog udruženja glumaca
Star look
21:32h Autor:
Nekada debeljko sa bradom, sada frajer i po: Poznati glumac potpuno neprepoznatljiv! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holivudskog glumca Zeka Galifianakisa, koji se proslavio u filmu "Mamurluk", svi smo prepoznavali po njegovoj gustoj bradi i punijem stasu. Međutim, sinoć je Zek svojom pojavom na dodeli nagrada Američkog udruženja glumaca sve iznenadio!

Drastično mršaviji i bez zaštitnog znaka - brade, glumac je bio neprepoznatljiv! I to toliko, da su svi pričali o ogromnoj promeni njegovog izgleda.

Odelo mu je savršeno pristajalo, a dužu kosu je odlučio da skupi u rep.

Kad igra žmurke ne ide po planu - OVDE pogledajte zašto je jedan tata rasplakao svoju ćerkicu! (VIDEO)

Još uvek se ne zna da li se Zek na ovakvu promenu odlučio zbog neke filmske uloge, ili iz ličnih razloga. U svakom slučaju, postao je pravi frajer. Iako nije otkrio koliko kilograma je smršao, fitnes stručnjaci tvrde da se ta brojka kreće između 22 i 27 kilograma.

"Pio sam mnogo votke i jeo sam kobasice. To je jako ukusno, ali loše po vas", izjavio je tokom gostovanja u emisiji poznatog voditelja Konana O'Brajana.

Nakon ovakve fizičke promene, Zek će se možda uskoro odlučiti i da promeni profesiju i da počne da šeta nekom od svetskih modnih pista. Iako će nam faliti poznati debeljko, mora se priznati da glumac nikada nije izgledao bolje.

A koje dobro delo je učinio Zek i kako je pomogao jednoj beskućnici saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs