Usrećio sebe

Sergej Ćetković iskreno o usvajanju dece: Mnogo mi znači što sam doživeo da me neko zove tata!

Nadam se da će moj primer poslužiti drugima i ako bih zbog ičega trebalo da budem rol model, onda neka bude zbog toga, započinje priču pevač
Vip priča
17:54h Autor:
Sergej Ćetković iskreno o usvajanju dece: Mnogo mi znači što sam doživeo da me neko zove tata!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Prošlogodišnji predstavnik Crne Gore na "Evroviziji", popularni pop pevač Sergej Ćetković, sa suprugom Kristinom usvojio je dve ćerke.

O svojim mezimicama, Loli (4) i Mili (2), ne voli da priča za medije, ali je otvorio dušu i priznao koliko mu znači to što je nakon 12 godina braka konačno mogao da doživi da ga neko zove "tata".

"Zaista ne volim mnogo da pričam o tome, to je nešto što je privatno i moje, niti želim da tu budem neko "istureno odeljenje". Nadam se da će moj primer poslužiti drugima i ako bih zbog ičega trebalo da budem rol model, onda neka bude zbog toga", započinje priču pevač.

"Dobro znam da je, nakon što sam ja usrećio sebe, mnogo ljudi našlo svoju sreću na isti način. Sreću su pronašla i ta deca iz domova za nezbrinutu decu, sam čin je sam po sebi jako plemenit. Mislim da ne postoji ništa lepše i važnije od toga biti roditelj i pružiti svakom detetu topao dom", objasnio je on.

Da me usvoji Kim Kardašijan? Radije ću živeti u bedi na Tajlandu: Devojčica odbila starletu! (FOTO)

"Moja četvoročlana porodica je srećna što je takva kakva jeste. Pre dve godine smo postali bogatiji za još jednog člana, i ko zna da li ćemo se zaustaviti na tome. Sada ne razmišljam o usvajanju još jednog deteta, fokusiran sam na moja dva anđela. Njihova sreća mi je najvažnija", kaže Sergej i navodi da će njegove ćerke znati da im on nije biološki roditelj.

"Naravno da ćemo im reći da su

usvojene, one bi trebalo da znaju sve o tome. Kristina i ja ćemo im pomoći da saznaju i bilo šta o biološkim roditeljima, ukoliko budu želele da znaju", iskren je poznati pevač.

Kada tata dekoriše sto: Fantastični prizori da usvojenoj deci počne dan kao bajka! (FOTO)

Sergej je jedan od malobrojnih domaćih javnih ličnosti koji se odlučio na usvajanje dece. Pored njega, najpoznatiji je primer košarkaša Vlada Divca, koji je usvojio ćerku Petru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs