Neverovatno

Ostavila sam decu i nije mi žao: Šokantna ispovest majke!

Izašla je iz stana i ostavila muža i dvoje dece, a zbog te odluke se nikada nije pokajala
Porodica 04.06.2016. - 16:28h Autor: srbijadanas.com
Foto: Shutterstock

Moj sin je napunio tri godine. Bio mu je rođendan. Bila je 2001. godina. Tada sam se okrenula, izašla na vrata i ostavila dva sina i muža…

 

Muž i ja smo godinama zajedno. Više nego što možete da zamislite. Od naše 17. godine. A cela ova priča je počela kada sam dobila ponudu za posao u Japanu. Trebalo je da radim priče sa ljudima koji su preživeli atomski napad. Išlo mi se… Muž me je podržavao. I otišla sam.

 

Najteža odluka u životu jedne majke: Ostavila tek rođene trojke u porodilištu (FOTO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Održavali smo kontakt preko interneta. Što je vreme više prolazilo, ja sam sve više i više bila samostalna. Shvatila sam da mi baš takav život odgovara. Posle dva meseca, muž i ja smo počeli da preispitujemo naša osećanja. Shvatili smo da nam se brak raspao. Poslao je decu kod mene, ali ja jednostavno… nisam mogla.

 

Bili su srećni što su kod mene u Japanu, ali ja nisam bila. Nisam mogla sve da uskladim i tada sam shvatila da ja zapravo nikada nisam ni htela da budem majka.

 

Vratila sam ih ocu. Vratila sam se iz Japana. Živim nekoliko ulica od moje bivše porodice. Deca dolaze kada žele. Tu sam za njih. A ako me pitate da li mi je žao - nije.

 

Majka slomljenog srca: Zašto me moja deca nikada ne nazovu?

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...