SRPSKI DIZAJNER PROMENIO POL I POSTAO PRELEPA ŽENA: Marko je sada Mia i niko ne može da provali da je nekad bio MUŠKARAC

Srpski dizajner Marko Mitanovski promenio je pol, a nove fotografije pokupile su pregršt pozitivnih komentara i podrške.

Star look
15:11h Autor:
SRPSKI DIZAJNER PROMENIO POL I POSTAO PRELEPA ŽENA: Marko je sada Mia i niko ne može da provali da je nekad bio MUŠKARAC
Kako danas izgleda naš dizajner koji je promeni pol?, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Slava kreatora Marka Mitanovskog odavno je prešla granice Srbije i Balkana.

Stilizovao je i oblačio najpoznatije domaće ličnosti, a svetska javnost brujala je o njegovoj saradnji sa Lejdi Gagom, Madonom kao i drugim imenima svetskog šoubiznisa.

Svojevremeno je bio jedan od izabranih dizajnera na takmičenju "Ones to Watch" koje je održano na Londonskoj nedelji mode, septembra 2009.

Marko je bio jedan od naših najboljih dizajnera
Marko je bio jedan od naših najboljih dizajnera foto: Ray Tang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, uprkos nestvarnom startu, poslednjih godina sve je više bilo onih koji su se pitali zašto javnost nema prilike da vidi njegove kolekcije.

Tek se pre dve godine saznalo da je Marko zapravo bio u procesu promene pola, i danas je Mia.

Mia se ne oglašava toliko u javnosti i retko postavlja fotografije, ali na onim koje se mogu videti jasno je u kakvu se labudicu se pretvorila.

Danas je žena koja lepotom obara s nogu, a sudeći po fotografijama, konačno uživa u životu o kakvom je oduvek maštala.

Njene objave odišu pozitivnošću, a osmeh sa lica ne skida, te ostaje samo da se nadamo da ćemo uskoro videti i neku njenu novu kolekciju, s obzirom da je to najavila još davnih dana.

Komentari podrške nisu izostali. "Prelepa", "Sijaš", "Jako si lepa", "Fascinantno! Predivan opis", "Zanosno, bravo", "Kakva si mačka"... Miu su podržale i brojne javne ličnosti poput Ide Prester, Verice Rakočević i mnogih drugih, a kako danas izgleda nakon promene pola pogledajte u galeriji ispod:

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs