Priznala

Demi Lovato: Tolike godine sam protraćila srameći se svog tela, sad mi je žao! (FOTO)

Ova fotografija u meni izaziva pomešana osećanja. Sećam se dana kada sam noslila haljinu sa prve slike. Tražila sam steznik koji će mi prikriti stomak, jer sam se tad osećala tako debelo i "masno", napisala je pevačica na Instagramu
Star look
14:20h Autor:
Demi Lovato: Tolike godine sam protraćila srameći se svog tela, sad mi je žao! (FOTO)
Foto: Reuters

Američka glumica i pevačica Demi Lovato (22) na svom Instagram profilu objavila je fotografiju koja se sastoji od četiri zasebne. Naime, Demi se osvrnula četiri godine unazad, i uvidela promene na svom izgledu i načinu razmišljanja.

Na dodeli MTV video muzičkih nagrada u Los Anđelesu ove godine, pojavila se u vatreno crvenom izdanju - maksi haljini sa naglašenim dekolteom.

One su otkrile sve nesavršenosti svog tela, i ne stide ih se! OVDE pogledajte o čemu je reč.

Uporedila je kako je izgledala tu noć, kao i na prethodne tri dodele VMA nagrda. Prva slika je iz 2008. godine, kada je nekoliko nedelja pre toga napunila 16 godina.

"Ova fotografija u meni izaziva pomešana osećanja. Sećam se dana kada sam noslila haljinu sa prve slike. Tražila sam steznik koji će mi prikriti stomak, jer sam se tad osećala tako debelo i "masno". Sada, gledajući ovu sliku, vidim svoje koščate kukove. I žao mi je što sam protraćila tolike godine srameći se svog tela, a mogla sam da živim srećan i zdrav život kakav danas vodim. To je samo dokaz da nas naša shvatanja mogu prevariti. Ili mogu da nas nauče da uživamo u životu. Srećom, sada gledam sebe u crvenoj haljini, i ne samo da osećam zahvalnost za ljubav i podršku koji su mi fanovi, porodica i prijatelji pružili, već se osećam i prelepom. Jako sam uzbuđena što sad živim život kakav zaslužujem i što sam ispunjena. I nikad ne zaboravite da se samopouzdanje isplati", napisala je Demi uz fotografiju.

OVDE pogledajte kako izgleda žena koja je pre mesec dana na svet donela petu bebu!

Dakle, često smo sami svoj najveći kritičar, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Demi Lovato