Tužno

Džoan Rivers u veštačkoj komi: Porodica mora da odluči da li će je skinuti sa aparata

Poznata komičarka nalazi se na odeljenju intenzivne nege i u teškom je stanju, a porodica ima dve opcije - da čeka čudo ili da potpiše odluku o skidanju sa aparata koji je održavaju u životu
Celebrities
15:24h
Džoan Rivers u veštačkoj komi: Porodica mora da odluči da li će je skinuti sa aparata
Foto: AP

Slavna osamdesetjednogodišnja američka komičarka Džoan Rivers i dalje se nalazi u kritičnom stanju. Ona je u četvrtak prestala da diše u toku operacije glasnih žica, nakon čega je prebačena na intenzivnu negu, a trenutno je u veštačkoj komi, koju su izazvali lekari.

Dok se fanovi i kolege mole za njen oporavak, Džoanina porodica je suočena sa najtežom odlukom njihovih života. Naime, oni moraju da odluče da li će da skinu komičarku sa aparata koji je održavaju u životu ili će da čekaju čudo.

Njena ćerka Melisa zahvalila je svetskim zvezdama i fanovima koji svakodnevno šalju poruke podrške njenoj majci.

"Moja majka bi bila dirnuta posvetama i molitvama koje smo primili sa svih strana sveta. Njeno stanje i dalje je kritično, ali ima najbolju moguću negu. Molimo vas da i dalje mislite na nju i molite se za njen oporavak" - rekla je Melisa za E!News.

Brojne kolege oglasile su se putem Twittera kako bi joj uputile reči podrške, a među njima su se našli i Elen Dedženeres, Čarli Šin, Kortni Lav i mnogi drugi.

"Džoan, molim te, vrati nam se, mlada damo. Tvoja jedinstvena genijalnost i saosećajnost čine svet boljim svakog dana" - napisao je Čarli Šin.

Komičarka je poznata po svom oštrom jeziku. Pre zdravstvenih problema vodila je emisije "Modna policija", a ima i svoj šou pod nazivom "U krevetu sa Džoan".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs