NAŠA ČUVENA GLUMICA U 6. DECENIJI PUCA OD SAMOPOUZDANJA BEZ ŠMINKE: Nije radila estetske operacije, a ovako se neguje

Evo kako Ivana Mihić izgleda u 6. deceniji bez šminke i filtera, a jedna je od retkih koja nije imala estetske operacije.

Star look
20:43h Autor:
NAŠA ČUVENA GLUMICA U 6. DECENIJI PUCA OD SAMOPOUZDANJA BEZ ŠMINKE: Nije radila estetske operacije, a ovako se neguje
Kako Ivana Mihić izgleda u 6. deceniji, Foto: Instagram / Ivana Mihic

Glumica Ivana Mihić nekada je plenila gledaoce kraj malih ekrana svojom lepotom izanosnim telom. Bila je jedna od najlepših glumica 90. godina, a uprkos godinama koje su prošle, zadržala je lepotu i mladolikost.

U poslednje vreme javnost nema priliku da je viđa tako često, vodi miran i povučen život. Međutim, neretko na svom Instagramu deli fotografije. Ono što je zanimljivo jeste da glumica ne koristi nikakve filtere za ulepšavanje, što je danas veoma retko.

Takođe, jedna je od retkih koja nije pala pod uticaj estetskih operacija dok ponosno nosi svoje godine. Ona se uslikala sa minimalno šminke, te je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

"Ovako se sa ponosom pokazuju bore", "Prelepa žena koja voli sebe", "Bravo, prelepa si", glasili su komentari.

Glumica ne koristi skupe kreme za negu, niti je pal pod uticaj trendova. Čini se da se rži stare škole kada je nega u pitanju i da se vodi onim "manje je više".

"Kao i svakome, i meni prija kada dobijem kompliment. Istina, negujem prirodan izgled. Živim trenutno na selu u blizini Beograda, prija mi čist vazduh, zdrava hrana, kretanje... Negujem se, koristim dobre kreme, a kada je to potrebno, pošto sam glumica, i kvalitetnu šminku", rekla je Ivana jednom prilikom.

Ivana Mihić
Ivana Mihićfoto: Kurir/Dragan Kadić

Slavna glumica ušla je u 6. deceniju, a jedna je od retkih koja ponosno nosi svoje godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs