AMBER HERD

KADA SE POJAVILA SVIMA JE PALA VILICA DO PODA, A ONDA JE PODIVLJALA: Gde je danas najomraženija žena Amerike?

Glumica je prvo navodno imala iznajmljenu kuću na Majorci, a potom se preselila blizu glavnog grada sa ćerkom

Star look
Autor:
KADA SE POJAVILA SVIMA JE PALA VILICA DO PODA, A ONDA JE PODIVLJALA: Gde je danas najomraženija žena Amerike?
Amber Herd, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Razvod braka Amber Herd i Džonija Depa, kao i sudski procesi koji su usledili, praćeni su na celoj planeti, a i biće tema nove knjige.

Dep će biti glavna zvezda večeri Filmskog festivala u Kanu za mesec dana, a Herd je prema pisanju medija odlučila da napusti Holivud. U javnosti je nema još od završetka suđenja za klevetu u Virdžiniji prošle godine, na suđenju koje je bilo najgledanije u istoriji.

Britanski tabloidi sada navode da se glumica diskretno preselila u Španiju sa svojom ćerkom.

Amber Herd
foto: Profimedia

"Govori španski i srećna je tamo, odgaja svoju ćerku daleko od svetla reflektora. Mislim da joj se ne žuri da se vrati na posao ili u Holivud, ali verovatno će se vratiti kad bude vreme, za pravi projekat", rekla je neimenovana glumičina prijateljica.

Glumica hita "Aquaman" prodala je svoj dom u Kaliforniji u julu prošle godine za 1,1 milion dolara, što je gotovo dvostruko više od onoga što je platila za njega. Zatim je u oktobru fotografisana na plaži na Majorci s devojkom Iv Barlou.

U to se vrieme pričalo da živi u iznajmljenoj kući na ostrvu. Međutim, Dejli Mejlu je rečeno da se Herd sada trajno preselila u novi dom van Madrida s dvogodišnjom ćerkom.

Herd nije radila od "Aquamana i izgubljenog kraljevstva" 2021. kao i trilera skromnog budžeta "In The Fire" prošlog proleća. Nije poznato ni je li Herd još uvek s Iv Barlou u vezi, koja je ostala u Los Anđelesu.

Na Božić je Barlou je objavila esej u kojem je rekla da je "tražila optimizam na kraju godine koji joj je promenio život", što su mnogi shvatili kao objavu da se razišla s Amber.

Amber Herd
foto: Profimedia

"Danas sam se podsetila na prekrasan odlomak iz pesme Halila Džubrana o tome zašto snagu moramo obnoviti i revitalizirati u sebi, često sami", napisala je.

U međuvremenu, Dep je proveo odmor na svom ostrvu na Bahamima sa Sandrom, udovicom njegovog prijatelja Džefa Beka i njenom prijateljicom Vendi, majkom pevačice Džos Stoun.

Dep će 22. i 23. maja svirati u Rojal Albert Holu u Londonu na dobrotvornoj večeri Džefa Beka za podršku organizacijama za životinje. Kasnije tokom leta vratiće se filmu režirajući film o umetniku Modiljaniju, a zatim će krenuti na put sa svojim bendom "The Hollywood Vampires".

Pogledajte još fotografija glumice:

1 / 11 Foto: Kurir / Nenad Kostić, Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, Privatna arhiva
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs