iz minusa u plus

BILA JE U 5. DECENIJI KADA JE UPOZNALA VELIKU LJUBAV: "Prolazila sam kroz pakleni razvod, a onda mi je Bog poslao NJEGA"

Ljubavna priča Gven Stefai i Blejka Šeltona je bajka koja traje i dalje

Star look
Autor:
BILA JE U 5. DECENIJI KADA JE UPOZNALA VELIKU LJUBAV: "Prolazila sam kroz pakleni razvod, a onda mi je Bog poslao NJEGA"
Gven Stefani, Foto: NDZ / StarMax / Profimedia

Ljubav će te pronaći kad je najmanje očekuješ, kaže poslovica, a romansa između Gven Stefani i Blejka Šeltona dokazuje da je tačna.

Gven Stefani je kao mlada bila u ozbiljnoj vezi sa Tonijem Kanalom, kolegom iz benda No daut (No Doubt). "Bila sam zaljubljena i opsednuta Tonijem i on to zna", ispričala je pevačica u jednom intervjuu. Zabavljali su se sedam godina, ali je Kanal 1994. raskinuo vezu. U narednih nekoliko godina nastavili su kreativno partnerstvo, pa čak i objavljivali pesme koje su bile inspirisane njihovim raskidom.

Gven Stefani
foto: Profimedia

Ubrzo nakon razlaza sa Kanalom, Stefani je upoznala Gevina Rosdejla, frontmena grupe Buš (Bush). Iako je imala 26 godina, i dalje je živela sa roditeljima, a Gevin joj je bio tek drugi dečko. Venčali su se 2002. godine i dobili tri sina.

Nažalost, ni ova veza nije bila mnogo srećnija za pevačicu koja je posle deset godina braka saznala da je muž vara. "Pitala sam se zašto sam tako nesrećna kad imam u sebi toliko ljubavi", rekla je Stefani. "Moji snovi su se pretvorili u prah. Celog života sam samo želela da imam decu i brak, kao moji roditelji", ispričala je posle razvoda.

Gven Stefani
foto: Profimedia

U trenutku dok joj se brak raspadao, Stefani je upoznala kantri pevača Blejka Šeltona. Oboje su 2014. bili u žiriju takmičenja "Glas" (The Voice) i oboje prolazili kroz razvod. To ih je zbližilo i već naredne godine su počeli da se zabavljaju.

Iako je iskra među njima odmah planula, trebalo im je vremena da prevaziđu nesigurnost i nepoverenje. "Nije mi puno ispričala jer se u tom trenutku nismo tako dobro poznavali. Rekla je samo: 'Prolazim kroz nešto slično kao ti. Razumem. I mrzim to'", opisao je Šelton početak njihove veze.

Gven Stefani
foto: Profimedia

Držali su se zajedno i pomogli jedno drugom da se izleče od starih rana. Snimili su i nekoliko dueta.

"Kada se tako jako i neočekivano zaljubite – i tako kasno u životu – odmah pomislite: 'Želim da se venčamo'. To je prva romantična reakcija", ispričala je Stefani i dodala da su uprkos željama morali najpre da misle na njena tri sina. Na sreću, Šelton se pokazao kao sjajan očuh. Posle pet godina veze, zaprosio je Stefani.

Par se venčao na leto 2021. na jednom ranču, a svadba je bila u kantri stilu.

Koliko ste vi godina imali kad ste sreli svog partnera? Mislite li da je moguće naći ljubav posle 40?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs