Ljubav pobeđuje

MUŽ JE 3 GODINE VARAO SA DADILJOM, ONA NIŠTA NIJE SLUTILA: Evo kako mu se osvetila nakon toliko vremena!

Nakon javnog skandala, Gven je smogla snage da se osveti na fantastičan način

Šuška se
Autor:
MUŽ JE 3 GODINE VARAO SA DADILJOM, ONA NIŠTA NIJE SLUTILA: Evo kako mu se osvetila nakon toliko vremena!
Foto: Profimedia

Američka pevačica i modna dizajnerka Gven Stefani, koja je poznata kao deo grupe No Doubt, proslavila je svoj 51. rođendan. Njeni verni obožavaoci uvek je viđaju sa osmehom na licu iako je život nije mazio i iako je preživela mnoge teške, ali i skandalozne trenutke.

Skandal s bivšim mužem

Ova umetnica udala se 2002. za pevača Gavina Rosdejla (55) s kojim je dobila troje dece. Naime, par je dospeo u medije nakon što se saznalo kako je Gavin varao Gven čak tri godine s dadiljom Mindi Man, pa čak i onda kad je bila trudna s njihovim najmlađim detetom, sinom Apolom.

Pevačica je saznala za aferu kada je jedna od drugih dadilja pronašla golišave slike i proste poruke Gavina i Mendi na porodičnom tabletu. Tada se Gavinov mobilni sinhronizovao s tabletom, a on to nije shvatio. Pitanje je koliko bi dugo još varao i lagao Gven da tada nije napravio "propust".

Razveli su se 2016. godine, a Gven ostala slomljena nakon preljube njenog muža. Gavin je nakon skandala ponovno zaposlio dadilju.

Gavin Rosdejl, Dadilja
foto: Profimedia

Obožavateljka estetske hirurgije

Istina je da Gven izgleda fenomenalno za nekog ko ima 51 godinu, troje dece i skandal sa mužem iza sebe. Nikad javno nije govorila o svojim estetskim operacijama. U medijima su pričali razni stručnjaci koji su govorili kako je Gvenino lice 99% popunjeno filerima.

Bilo kako bilo, ona izgleda fenomenalno! A za to je uveliko zahvalna i ljubav.

Ljubav s Blejkom

Nakon što je 2015. godine pevač objavio da se razvodi od Mirande, Stefani mu je pravila društvo u teškim trenucima, kao što je i on njoj. Zajedno su prebrodili bolne razvode, a zaljubili su se u žiriju showa 'The Voice'.

"Spasio mi je život," izgovorila je Gven nekoliko puta o svome sadašnjem mužu.

Blejk i Gven venčali su se nakon šest godina veze na Šeltonovom imanju u Oklahomi, a pevačica je kasnije na društvenim mrežama podelila prve fotografije s venčanja, koje se odvilo u kapelici koju je Blejk sam izradio za ovu priliku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs