Šta se tu dešava

3 GODINE GEORGINA ČEKA DA JE RONALDO VERI: Razlog? Ovome se svi smeju! (FOTO)

"Nije do mene, ja jedva čekam," rekla je Georgina medijima

Šuška se
12:53h Autor:
3 GODINE GEORGINA ČEKA DA JE RONALDO VERI: Razlog? Ovome se svi smeju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dugogodišnja devojka slavnog fudbalera, Gorgina Rodrigez uskoro bi htela da se venča sa Kristijanom Ronaldom, ali dobro upućeni izvori tvrde da ta odluka najviše zavisi od Kristijanove majke, koja nije zadovoljna sinovim izborom.

Majka fudbalera Kristijana Ronalda(36) Dolores Aveiro (66) navodno je prepreka između njega i njegove dugogodišnje devojke Georgine Rodrigez (27).

Manekenka Georgina i poznati fudbaler zajedno su još od 2016. godine i zajedno imaju trogodišnju kćerku Alanu. Uprkos raznim škanjima da bi veridba mogla biti na pomolu, izgleda da je par ipak daleko od oltara.

"To ne zavisi od mene... Ali nadam se tome," kaže Georgina u najavi za svoj budući šou.

Španski mediji navode da je upravo Ronaldova majka ta koja odlučuje da li će Georgina dobiti prsten. Poverljivi izvor blizak Ronaldu tvrdi da Dolores ne želi Georginu za snaju, jer smatra da ona "lovi" njenog sina radi novca.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Navodno se njegove sestre Elma (48) i Lilijana Katija (44) i brat Hugo (46) slažu s majkom i protive se venčanju.

Nagađa se kako je Dolores bila razlog i njegovog raskida s ruskom manekenkom Irinom Šajk (35), zato što je smatrala da Irina nije dovoljno dobra za Kristijana. Irinina izjava nakon raskida putem menadžera demantovala je te tvrdnje.

"Bila je bliska s njegovom porodicom tokom cele njihove veze. Bilo kakve negativne glasine o Irini i Ronaldovoj porodici su netačne," glasila je izjava.

S druge strane, Dolores nije javno protiv Georgine, nego suprotno. U nedavnom intervjuu za Sporting ADN de Leao podcastu bila je puna lepih reči o Ronaldovoj partnerki, prenosi Mirror.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

"Da, ona je veoma dobra devojka. Kristijano je dobar otac, ali ima ljude kao što su dadilje da mu pomognu. Četvoro dece je mnogo posla. Georgina mu je velika podrška, bez sumnje," izjavila je Aveiro.

Ronaldo i Georina trenutno žive u Mančesteru, sa ćerkom Alanom i Ronaldovom decom Kristijanom Juniojorom (11) i blizancima Evom i Mateom (4), koje je dobio putem surogat majke.

Ono što je sigurno jest da Kristijano ceni mišljenje svoje majke, koja ga je odgojila gotovo kao samohrana majka, dok se njegov otac borio s ovisnošću o alkoholu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs