šok!

MILJENIK ŽENA SMUVAO 23 GODINE MLAĐU, PA SE NJOM HVALI PO MAJAMIJU: Prezgodna je, a zbog nje je napravio VELIKU PROMENU

Rajan Sikrest je napravio veliku promenu u karijeri, a samo dve nedelje nakon toga otišao je sa devojkom u Majami, gde uživaju u suncu i moru.

Star look
11:04h Autor:
MILJENIK ŽENA SMUVAO 23 GODINE MLAĐU, PA SE NJOM HVALI PO MAJAMIJU: Prezgodna je, a zbog nje je napravio VELIKU PROMENU
Popularni voditelj uživa na plaži sa 23 godine mlađom devojkom, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Popularni američki voditelj Rajan Sikrest (48) uživa na prelepim plažama Majamija sa 23 godine mlađom devojkom, manekenkom Obri Pejdž, nakon velikog zaokreta u karijeri. Naime, nedavno je iznenadio svetsku javnost obelodanivši da više neće biti domaćin čuvene emisije "Live with Kelli and Rian".

Kako bu raspored poslovnih obaveza nije više toliko zgusnut, odlučio je da svo svoje slobodno vreme posveti lepošoj polovini. Paparaci su ih uhvatili kako razmenjuju poljupce na plaži, ne mareći za poglede okoline. Takođe, uživaju i u kupovini skupih krpica, posebno zgodna manekena.

Njeno izvajano telo u minijaturnom bikiniju je došlo do izražaja, te je privlačila pažnju gde god bi se pojavila. Sa druge strane, i Rajan vrlo vodi računa o svom izgledu.

Razlika u godinama je neprimetna

Iako je među njima razlika više od dve decenije, godine im nisu nikada predstavljale problem u vezi. Zaljubljeni par otpočeo je romansu 2021. godine, a prvi put su je javno pojavili na na crvenom tepihu u junu 2022. na premijeri Netfliksovog dokumentarnog filma "Halftime" na Tribeca festivalu sa Dženifer Lopez u glavnoj ulozi.

Manekenka neretko deli na svom Instagram profilu romantične momente sa svojim partnerom, ne štedeći komplimente na njegov račun.

- Srećan dan zaljubljenih mi amor. Voleti te je avantura celog života. Živeli za još mnogo smeha, izlazaka sunca, obroka i spontanih avantura. Da, imam čast da te volim - napisala je manekenka 14. februara.

Novo poglavlje u karijeri

Nakon što je napustio šou koji je vodio čest sezona, Sikrest sada planira da se preseli u Los Anđeles, gde će nastaviti da vodi "American Idol".

- Odlučio sam da ovo bude moja poslednja sezona u emisiji "Uživo sa Keli" i Rajanom – što je "gorko-slatko“. Rad sa Keli u proteklih šest godina bio je posao iz snova i jedan od vrhunaca moje karijere. Ona je bila neverovatan partner, prijatelj i poverenik, i iako ćemo uvek biti deo života jedno drugog, nedostajaće mi naša zajednička jutra. Bila je to vožnja za pamćenje i sada sam uzbuđen što ću predati štafetu Kellinom "pravom" mužu, Marku- rekao je voditelj, ali nije ulazio u detalje zašto prelazi u na nove projekte.

Sikrest je postao redovni domaćin populane emisije "Live with Kelli and Rian" 2017. sa trogodišnjim ugovorom.

- Nedostajaće mi moja supruga na poslu i sav smeh koji delimo. Kada sam se prijavio da vodim uživo 2017., trebalo je da bude 3 godine, ali toliko sam voleo posao i rad sa Keli da sam produžio vreme i prošle godine sam doneo odluku da ostanem još jednu, poslednju sezonu. Bio sam zahvalan što mogu da podelim šoljicu kafe sa našim gledaocima svaki dan - zaključio je Rajan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs