transformacija

IMAO JE 143 KG, A ONDA JE OPERACIJA UČINILA SVOJE: Dejan Milićević se "prepolovio" i ponosno pokazao trbušnjake

Čuveni fotograf, Dejan Milićević radio je operaciju smanjenja želuca, a nakon toga njegov izgled se drastično promenio.

Star look
12:22h Autor:
IMAO JE 143 KG, A ONDA JE OPERACIJA UČINILA SVOJE: Dejan Milićević se "prepolovio" i ponosno pokazao trbušnjake
Kako Dejan Milićević izgleda nakon operacije smanjenja želuca, Foto: Kurir/ Zorana Jevtić

Dejan Milićević godinama je vodio borbu sa viškom kilograma, a onda je rešio da se podvrgne sve popularnijem zahvatu - smanjivanju želuca hiruškim putem, kojim su mnoge slavne ličnosti opčinjene.

Naime, Dejan je imao čak 143 kilograma kada je rešio da hiruškim putem reši ovaj problem. Slavni fotograf operisan je u decembru, 2019. godine, dok je pre toga bezuspešno pokušavao da prirodnim putem redukuje težinu. Osim izgleda kojim nije bio zadovoljan, pojavili su se i porblemi sa zdravljem što je bio okidač koji je naterao Dejana da odradi zahvat.

Operacija je uspešno prošla, a rezultati su postali i više nego očigledni. Poznato je da hiruški zahvat smanjivanja želuca može izazvati komplikacije na samoj operaciji, kao i nakon iste ukoliko se pacijent ne pridržava određenih pravila. Međutim, Dejan je ovo ozbiljno shvatio, te je strogo vodio računa o ishrani nakon operacije. U intervjuu, za magazin Hello otkrio je kako je taj proces izgledao i koliko je bio težak.

1 / 5 Foto: Kurir/ Damir Dervišagić

"Oni koj se vode mišlju "smanjio sam želudac, mogu da nastavim da jedem po starom" na pogrešnom su putu. Prvo, kada vam odseku i bace u kantu dve trećine želuca, dobro ćete razmisliti šta vam je činiti sa preostalim delom. I da pokušate da nastavite sa hamburgerima i slatkišima, nećete moći, jer će organizam odbijati "džank fud." Da mi je neko rekao da ću gledati u čokoladu bez želje da je okusim, ne bih mu verovao. Probao sam u par navrata da pojedem po kockicu, ali sam svaki put osetio laganu mučninu. Jednostavno, "odmilila" mi se. ", rekao je fotograf za Hello i dodao:

"U prvoj nedelji unosi se samo tečnost, zatim se preko pasirane hrane polako vraća na čvrste obroke, a u šestoj nedelji dozvoljeno je malo eksperimentisanje namirnicama kako bi proverili reakciju organizma. U početku mi je sve bilo čudno, a sad sam se već navikao na novi režim ishrane. U restoranu pojedem trećinu porcije, ostalo zamolim da mi zapakuju, pa kod kuće dovršim u nekoliko navrata. Prosto, ne mogu da pojedem više od količine koja stane na dlan. Pridržavam se saveta lekara da jedem manje porcije, četiri do šest puta u toku dana, sa pauzama od dva sata. Šećer i začinjenu hranu izbegavam u širokom luku. Dan počinjem uz smuti, a na meniju su povrće, beli sir, sve vrste potaža i rižota."

Milićević se sinoć pojavio na dodeli MAC nagrada i neobičnim stajlingom oduševio javnost, dok su umetni trbušnjaci privukli veliku pažnju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs