VELIKI ŠARMER

ZA NJIM SU LUDELE ŽENE, NI ČUVENA KERI BREDŠO NIJE MOGLA DA MU ODOLI: Sad izgleda baš drugačije, a ona mu je ukrala srce

Šarmantni Rus iz serije "Seks i grad" bio je neodoljiv, a mnoge dame su želele da se nađu u njegovom zagrljaju.

Star look
18:28h Autor:
ZA NJIM SU LUDELE ŽENE, NI ČUVENA KERI BREDŠO NIJE MOGLA DA MU ODOLI: Sad izgleda baš drugačije, a ona mu je ukrala srce
Kako danas izgleda Rus iz serije Seks i grad?, Foto: Profimedia

Važio je za velikog srcelomca, a kao momak čuvene Keri Bredšo stekao je veliku popularnost kod dama širom sveta. Naime, poznati glumac i baletan Mihail Barišnjikov je bio ozbiljan dasa pre 20-ak godina, a sada se pojavio u javnosti sa suprugom Lisom Rejnhart na crvenom tepihu posle mnogo vremena. Prisustvovali su "Ballet Fashion Gali" u Njujorku, a mnoge su oduševili fenomenalni stajlinzima koji su bili savršeno uklopljeni.

Mihail Barišnjikov
foto: Profimedia

Jedan od najboljih baletana na svetu (74) je za ovu priliku odabrao elegantno odelo, a naočarama braon boje je upotpunio celokupan izgled. Sa druge stane, njegova supruga Lisa (71) ponela je crne svečane pantalone i belu košulju sa širokim rukavima, a svetlucavom torbicom i štiklama začinila je svoju kombinaciju. Došli su na crveni tep ruku pod ruku, a mnogi su komentarisali da ovaj par blista!

Mihail Barišnjikov
foto: Profimedia

Vole se već decenijama, a kruna njihove ljubavi su troje dece - ćerke Ana Sofia i Luisa i sina Piter Endru. Glumac ima još jedno dete, ćerku Aleksandru iz braka sa prvom suprugom Džesikom Lanž.

Mihail Barišnjikov
foto: Profimedia

Mihail je sa svega 15 godina primljen je na baletnu akademiju u Sankt Petersburgu. Bogatu karijeru gradio je u brojnim filmovima i serijama, a jednu od najzapaženijih uloga ostvario je kao Aleksandar Petrovsku u "Seksi" gradu", a pored toga bio je i deo ostvarenja poput: 'Bele noći'', ''Životna prekretnica'' i ''Plesači''.

Mihail Barišnjikov
foto: Profimedia

Glumac je, takođe, veoma šokiran i uznemiren zbog trenutnog stanja između Rusije i Ukrajine, te je nedavno čak slao i pismo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. Navodno, u njemu je izrazio svoju duboku zabrinutost za sve uključene građanje u sukobe.

Mnogi naglašavaju da je sa godinama postao još šarmantniji, što pokazuju i sledeće slike:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs