ljubavna priča sema šeparda i džesike lang

Ona je jedina žena s kojom bih mogao da živim: Ovako je govorio Sem Šepard o svojoj najvećoj ljubavi! (FOTO)

Njegova smrt pogodila je i njegovu bivšu partnerku, glumicu Džesiku Lang, s kojom je 27 godina proveo u turbulentnoj vezi.

Ljubav i zavođenje
10:04h Autor:
Ona je jedina žena s kojom bih mogao da živim: Ovako je govorio Sem Šepard o svojoj najvećoj ljubavi! (FOTO)
Sem Šepard i Džesika Lang, Foto: Profimedia

Par je i nakon raskida ostao u dobrim odnosima, i do njegove smrti pre tri godine, nikada jedno o drugom nisu rekli ni jednu jedinu ružnu reč.

–Definitivno smo neverovatan par. Ali, znate i sami, ništa bez vatrometa… Ipak, s ovog gledišta, ona je jedina žena s kojom bih mogao da živim i koja bi mogla da živi sa mnom. Koja bi me druga trpela? Nisam nikada upoznao nikoga poput nje. Jedna od njenih najvećih vrlina, osim njene prirodne lepote, jeste njena skromnost. Nikada o ničemu nije lagala, dok ja za sebe to i ne mogu da kažem – ovako je Šepard govorio 2010. godine o svojoj, tada već bivšoj partnerki, glumici Džesiki Lang, sa kojom je u turbulentnoj vezi bio gotovo 30 godina. Nažalost, slavni glumac je preminuo 30. jula 2017. godine u 74. godini života, u svom porodičnom domu u Kentakiju, okružen onima koje je najviše voleo, nakon dugogodišnje borbe s ALS-om.

Volela ga 18 godina, jednom rečenicom joj slomio srce: Ljubavna priča Anđelike Hjuston i Džeka Nikolsona! (FOTO)

Reč je o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi ili Lu-Gerigovoj bolesti, koja pripada grupi neuroloških bolesti i zahvata gornje i donje motorne neurone, a o njoj je počelo da se govori tek pre nekoliko godina kada se svetom, neverovatnom brzinom, proširio trend polivanja kantom hladne vode, a sve to da se podigne svest o toj bolesti.

Ove godine slave 34 godine zajedničkog života: Ljubavna priča Opre Vinfri i njenog Stedmana (FOTO)

Slavni par upoznao se 1982. godine na setu filma ‘Frances’ i ubrzo su shvatili da su suđeni jedno drugom, iako su oboje bili u drugim vezama Džesika je bila sa slavnim baletanom Mihailom Barišnjikovim, a Šepard je bio u braku sa glumicom O-Lan Jones.

– Sam i ja bili smo jako zaljubljeni i ludi jedno za drugim. Nismo se razdvajali. Ni do prodavnice nismo odlazili jedno bez drugog – izjavila je glumica u intervjuu koji je 1991. godine dala za Veniti Fer.

Neverovatna ljubavna priča Sofije Loren i Karla Pontija: Nikada više neću voleti drugog! (FOTO)

U istom intervjuu otkrila je i kako su se upoznali:

Reditelj nas je upoznao, ustao i izašao iz prostorije. Oboje smo bili užasno stidljivi i samo smo sedeli i ćutali. Šura (njena šestomesečna ćerka koju je dobila u vezi sa Barišnjikovim) je bila sa mnom u kolicima, a Sem je izgledao kao da će svakog trenutka da pobegne glavom bez obzira iz sobe. Oboje smo bili osuđujuće nastrojeni, pa smo se tako i ponašali jedno prema drugom. A onda smo otišli u Sijetl na snimanje. Filmski setovi imaju neverovatnu čar i zavodljivost i znala sam da ćemo se zaljubiti.

Zajedno su proveli punih 27 godina i nikada nisu jedno drugom dali bračne zavete. Ni nakon raskida 2009. godine, nikada jedno o drugom u javnosti nisu izrekli ružne reči, a povezivalo ih je i dvoje dece koje su zajedno dobili – danas 31-godišnju Hanu Džen i godinu mlađeg Samjuela Volkera.

Voleli su se do bola, njegovo neverstvo nije oprostila: Neverovatna ljubavna priča Marine Abramović i Ulaja! (FOTO)

Samo nekoliko nedelja pre njegove smrti, glumica je dala veliki intervju za magazin AARP, u kojem je progovorila i o bivšem partneru.

foto: Profimedia

– Ne bih ga nazvala opuštenim ni duhovitim, ali svi imamo tu neku mračnu stranu, a on je oduvek znao da joj pristupi s dozom humora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs