šta vi mislite?

U 57. GODINI POKAZAO TELO: Leni Krevic izgleda bar dvadeset godina mlađe! (FOTO)

Uprkos impresivnim mišićima, Lenija ćete retko da vidite u teretani. On živi na Bahamima i rado vežba na otvorenom, kad god je u prilici.

Star look
Autor:
U 57. GODINI POKAZAO TELO: Leni Krevic izgleda bar dvadeset godina mlađe! (FOTO)
Leni Krevic, Foto: Profimedia

Čini se da je ovaj 57-godišnji pevač u top-formi, a njegovi isklesani trbušni mišići zaluđuju obožavaoce širom sveta. Nakon nekog vremena, ponovo je objavio fotografiju kojom je istakao svoj najveći atribut, a mnogi su u komentarima priznali da mu se dive, ali i da mu zavide. Uprkos impresivnim mišićima, Lenija ćete retko da vidite u teretani. On živi na Bahamima i rado vežba na otvorenom, kad god je u prilici. "Više volim da treniram u prirodi, nego da sam zatvoren u teretani", rekao je za časopis "Men’s Health".

U kreiranju vežbi na otvorenom pomaže mu trener Dod Romero. Leni Kravic praktikuje kardio-vežbe sa optimalnim opterećenjem, koje nekad i promeni. Što se tiče ishrane, uglavnom je veganske prirode i jede isključivo namirnice biljnog porekla, a često i samo sirovo povrće. Sam uzgaja hranu, ali, kako je rekao za pomenuti časopis, ume da napravi izuzetke, pa neretko svoj jelovnik "zasladi" testeninom, palačinkama i vaflima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Leni Krevic