Udala se Ana Bučević

ANA BUČEVIĆ PONOVO MLADA: Posle dva propala braka, sreću pronašla sa rođenim bratom pevačice Maje Nikolić! (FOTO)

Najpoznatiji lajg koač iz Hrvatske treći put rekla sudbonosno DA!

Vip priča
18:32h Autor:
ANA BUČEVIĆ PONOVO MLADA: Posle dva propala braka, sreću pronašla sa rođenim bratom pevačice Maje Nikolić! (FOTO)
Ana Bučević, Foto: Printscreen Youtube / SAFARI DUHA

Udala se Ana Bučević, vest je koju su za vikend preneli svi mediji u regionu. Najpoznatija motivaciona govornica sa ovih prostora na večnu ljubav zaklela se muzičaru Marku Nikoliću, rođenom bratu pevačice Maje Nikolić.

Iako godinama živi u Beču, gde mu se pre izvesnog vremena pridružila i izabranica, Marko je na ludi kamen stao u Beogradu. Ceremonija, kojoj je prisustvovalo nekoliko stotina zvanica, upriličena je u poznatom hotelu, a deo atmosfere mogao se videti na društvenim mrežama. Emotivnom porukom na Instagramu Maja Nikolić poželela je Ani dobrodošlicu u porodicu:

‒ Dobro došla, Ana draga, ljubavi, dobro nam došla u porodicu! Danas sam najsrećnija na svetu. Nikada nisam prisustvovala romantičnijem zavetu ljubavi i zahvalna sam što smo duhovne sestre, rod, ljubav za ceo život i više od života! Od danas imam rođenu sestru.

Udala se Ana Bučević, svi pričaju o prelepoj venčanici

Ana Bučević blistala je u raskošnoj venčanici, dok se mladoženja odlučio za plavo odelo. Ipak, zaljubljenost i harmonija kojom su tog važnog dana zračili sve je bacila u drugi plan. Uz drage ljude i dobru atmosferu svadbena zabava trajala je do duboko u noć. Markova sestra nije propustila priliku da mladencima čestita i pesmom.

Podsetimo, motivaciona govornica Ana Bučević iza sebe ima dva braka i dvoje dece, dok Marko iz prvog braka ima troje dece. Par je u početku skrivao vezu, međutim, kada su se uverili da je ljubav koja ih vezuje jaka, usledila je prva zajednička fotografija, potom romantična veridba, a konačno i venčanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs