pogledajte

SEVERINA BEZ FOTOŠOPA I SAVRŠENOG OSVETLJENJA: Posledice hirurških zahvata se i tek kako vide! (FOTO)

Izgled Severine Vučković ne prestaje da se komentariše…

Star look
Autor:
SEVERINA BEZ FOTOŠOPA I SAVRŠENOG OSVETLJENJA: Posledice hirurških zahvata se i tek kako vide! (FOTO)
Severina, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Severine Vučković gotovo uvek je jedna tema domaćih i regionalnih medija, budući da su mišljenja podeljenja. Dok jedni smatraju da je jedna od najlepših žena u regionu, drugi komentarišu kako često obrađuje svoje fotografije na društvenim mrežema.

Budući da većina javnih ličnosti neretko “popravi” neku svoju fotografiju koja završi na “Instagramu” , tako ni, čini se nakon objave koja se pojavila, ni Severina nije izuzetak.

Naime, na jednoj “Instagram” stranici pojavo se kolaž dve Severinine fotografije - jedne koju su uslikali mediji, i druge koju je pevačica objavila na svom profilu.

Iako je na prva pomenuta fotografija “uhvaćena” dok razgovara i lice joj ima nezgodan izraz, u odnosu na njenu fotografiju koju je sama uslikala, mnogi su uočili razliku. Zli jezici bi rekli da je previše koristila Fotošopa, ali ipak je u pitanju osvetljenje i poza, koja značajno utiče na finalni rezultat fotografije.

Bilo da jedno smatraju da ne liči na sebe, Severina, koja je u petoj deceniji života izgleda bolje od nekih svojih mlađih koleginica, te pleni lepotom i elegancijom kako god da se uslika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs