Poslušajte savet

Trudna Bojana Barović poručila svim majkama: Dete nikad ne sme da oseti ovo!

Manekenka je objasnila u čemu je tajna njene lepote i posavetovala svoje obožavateljke
Trudnoća
20:18h Autor:
Trudna Bojana Barović poručila svim majkama: Dete nikad ne sme da oseti ovo!
Foto: Instagram Printscreen / Bojanabarovic

Supruga Nikole Rokvića, manekenka Bojana Barović, jedna je od slavnih dama koje su i u trudnoći zadržale vitkost, piše Story.rs.

Njenu neospornu lepotu sada krasi i trudnički sjaj, pa je nemoguće ostati ravnodušan na njene fotografije. Ona je objasnila u čemu je tajna njene lepote i posavetovala svoje obožavateljke.

"Neminovno je koliko nam se telo menja u trudnoći, ali najbitnije je da zavolimo tu promenu. Mislim da to ima direktan uticaj i na naš odnos s detetom, jer ono ne sme osetiti da je uzrok našeg nezadovoljstva", napisala je Bojana u opisu fotografije koju je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Ova lepa buduća mama je i u trudnoći nastavila da se bavi jogom i pravilno bira namirnice koje unosi u svoj organizam, a Bojana smatra da je to jedna od tajni lepote u trudnoći, ali i nečega još važnijeg - zdravlja bebe.

"Vežbajte radi zdravlja bebe više nego radi izgleda, hranite se zdravo iz istog razloga i s puno ljubavi, ne mareći mnogo za dobar izgled, a samim tim će biti lakše i dostići ga”, zaključila je nasmejana trudnica.

Alisa Milano posle porođaja zgodnija nego ikad: Otkrila recept za savršeno telo! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs