Pogledajte

Pokazale su kako se pozira: Najveće zavodnice na crvenom tepihu u Kanu! (FOTO)

Barbara Palvin, Alesandra Ambrozio, Adriana Lima i Rouzi Hantington zrače svojom senzualnošću, a kamere ih obožavaju
Star look
10:10h Autor:
Pokazale su kako se pozira: Najveće zavodnice na crvenom tepihu u Kanu! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 1 Foto: Reuters

Kanski festival je ugostio mnoge najlepše žene sveta, zvezde filma, muzike i mode. U svojim glamuroznim toaletama i vrtoglavo visokim štiklama, mnoge lepotice zavodljivo su pozirale pred objektivima brojnih fotoaparata.

Kao jedna od najupečatljivijih, zasigurno je bila i super model Barbara Palvin. U beloj haljini, pripijenoj uz telo, pokazala je svoju savršenu figuru. Lepa brineta svojim pogledom zračila je na crvenom tepihu.

Brazilski model i jedna od Viktorijinih anđela, Alesandra Ambrozio, zna kako se pozira pred fotoaparatom. Za ovako svečanu priliku, i ona se odlučila za belu haljinu na jedno rame, a visoko podignut rep istakao je njeno lepo lice.

Među brinetama, našla se i fatalna plavuša, Rouzi Hantington. Ova engleska manekenka zrači odmerenošću, seksepilom i elegancijom. Njeno držanje poput prave dame govori više od reči.

Kada se govori o zavodnicama čije lice i telo kamere jednostavno vole, ne može se a ne pomenuti čuvena Brazilka Adrijana Lima. Raskošnom lepotom i stavom ukrala je pažnju prisutnih na crvenom tepihu Kanskog festivala.

Još jedna brazilska lepotica, 32-godišnja Ana Beatris Baros, svojom raskošnom lepotom zaslužila je posebno mesto u Kanu.

Ovakve lepotice, crveni tepih u Kanu na momente su pretvorile i pravi zavodljivi fotosešn.

Podsetimo, pomoć ugroženima u poplavama možete da pružite slanjem prazne poruke na 1003.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs