Pomirenje

Između Adrijane Lime i Marka Jarića moguće pomirenje: Soba puna cveća! (FOTO)

Nakon povratka kući Adrijanu je dočekala soba puna cveća, a manekenka nije odolila da fotografiju podeli sa fanovima
Šuška se
10:04h
Između Adrijane Lime i Marka Jarića moguće pomirenje: Soba puna cveća! (FOTO)
Foto: Fonet

Brazilska lepotica Adrijana Lima juče se vratila u porodični dom u Majamiju i srela se sa košarkašem Markom Jarićem prvi put nakon objave o razvodu.

Njena soba bila je ispunjena cvećem, čime se i sama pohvalila:

"Napokon sam kod kuće. Mnogo cveća u mojoj sobi," napisala je uz osmeh lepotica i objavila fotografiju raskošnog aranžmana na Instagramu.

Ona nije precizirala ko joj je priredio ovakvo iznenađenje, ali ipak postoje naznake da je košarkaš hteo da je iznenadi i na taj način joj poželi dobrodošlicu kući. Samo dan pre toga Adrijana je pisala i kako jedva čeka da se vrati u Majami jer joj veoma nedostaju ćerke Valentina i Sijena.

Marko i Adrijana nisu se videli otkad su zvanično potvrdili da se razvode. Adrijana je prvo bila na svečanosti “Met Gala” u Metropoliten muzeju u Njujorku, a zatim i na festivalu u Kanu. U međuvremenu, košarkaš se iz Beograda vratio u njihov porodični dom gde je uživao sa ćerkicama.

Uprkos zvaničnoj objavi o razvodu, tokom boravka u Srbiji košarkaš je na televiziji dao naznake da će možda pružiti još jednu šansu braku.

- Adrijana i ja smo dugo pričali o svemu i odlučili da se raziđemo jer se stvorila negativna energija, što nije dobro za naše ćerke. Nema mesta nikakvim skandalima, napravićemo pauzu, pa ćemo videti šta će dalje biti - rekao je u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs