Male nezgode

Merilin Monro momenti u Kanu: Kad se vetar podvuče pod toalete slavnih dama (FOTO)

Svetski poznate dame daju sve od sebe kako bi oduševile prisutne svojim izgledom i elegancijom na crvenom tepihu. Tako je bilo sada, s tim što se ove godine i vetar umešao u toalete slavnih dama priređujući momente koji su proslavili najpoznatiju plavušu svih vremena, Merilin Monro
Star look
11:06h Autor:
Merilin Monro momenti u Kanu: Kad se vetar podvuče pod toalete slavnih dama (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 7 Foto: AP

Filmski festival u Kanu osim pregršt premijerno prikazanih filmova, svake godine predstavlja i svojevrsnu modnu pistu.

Naime, svetski poznate dame daju sve od sebe kako bi oduševile prisutne svojim izgledom i elegancijom na crvenom tepihu. Tako je bilo sada, s tim što se ove godine i vetar umešao u toalete slavnih dama priređujući momente koji su proslavili najpoznatiju plavušu svih vremena, Merilin Monro.

Kako Monika Beluči u svojoj 50. godini izgleda na crvenom tepihu Kanskog festivala pogledajte OVDE.

Tako je glumica Džesika Častejn, koja će u novom biografskom filmu glumiti upravo Merilin, lično doživela situaciju sličnu onoj Merilinoj - jedva je uspevala da lepršavu ljubičastu haljinu Elija Saba iz kolekcije za proleće 2014. održi na svom mestu, jer je duvao jak vetar.

OVDE pogledajte kakvu je odevnu kombinaciju za pojavljivanje na ovom festivalu izabrala Adrijana Lima.

Sa istim "nedaćama" se borila i pevačica Šeril Kol. Noseći crnu haljinu sa dugačkim šlepom, Šeril se borila sa jakim vetrom koji je njenu haljinu nosio na sve strane.

A OVDE pogledajte sve haljine na Kanskom festivalu glumice Blejk Lajvli, dame koja sa razlogom nosi titulu muze svetskih kreatora.

Ostatak fotografija ovih spektakularnih momenata pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs