POGLEDAJTE

ZBOG PROLAZNE AVANTURE JE IZGUBIO OVAKVU ŽENU: Bivša supruga Tajgera Vudsa u 41. godini izgleda kao boginja! (FOTO)

Varao ju je na svakom koraku, pa ostavio zbog prostitutke

Star look
Autor:
ZBOG PROLAZNE AVANTURE JE IZGUBIO OVAKVU ŽENU: Bivša supruga Tajgera Vudsa u 41. godini izgleda kao boginja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tajger Vuds sportista, višestruki šampion u golfu, ali većina bi se složila da je ovaj čovek pravi šampion u skandalima.

Tajger i Elin venčali su se 2004. godine i sve je delovalo bajkovito. Golfer i njegova supruga su se pojavljivali na javnim događajima nasmejani i držeći se za ruke, a 2007. godine su dobili i prvo dete. U februaru 2009. godine, Tajger Vuds dobija i sina.

Iako je sve delovalo da je u savršenom redu, realnost je bila daleko od toga. Iste godine kada su dobili drugo dete, počinju da kruže glasine o neveri Tajgera Vudsa:

Fotografije na kojima je sportista u zagrljaju menadžerke jednog noćnog kluba su obišle svet, ali su obe strane negirale da su u vezi.

Da je tačna ona izreka: "Gde ima dima, ima i vatre," potvrđuje činjenica da je Tajgerova supruga, palicom za golf razbila zadnji prozor automobila svog supruga kako bi ga izvukla iz zaključanog automobila.

POTPUNI SUNOVRAT HOLIVUDSKE MILJENICE: Godinama se borila sa porocima, promenila veru, pa završila iza rešetaka! FOTO

Tajger Vuds
foto: Profimedia

Kako se Tajger nije izjašnjavao za medije, njegove bivše ljubavnice su počele da se javljaju sa svojim pričama. Jedna po jedna, ukupno njih deset ispričale su medijima detalje veze svake pojedinačno sa Tajger Vudsom. Priča se da je Tajger tada supruzi ponudio novac kako bi ostala uz njega tokom skandala, ali bivša manekenka je to odbila. Kupila je kuću uŠvedskoj i podnela papire za razvod.

Danas ima 41 godinu i izgleda bolje nego ikad. Čini se da joj je razvod i te kako prijao, pa bi joj na ovakvom izgledu bi joj pozavidele i duplo mlađe devojke.

Elin je nakon kraha braka utehu pronašla u bivšem američkom fudbaleru Džordanu Kameronu sa kojim je nedavno dobila dete. Sudeći prema osmehu koji ne skida sa lica, ova ljubav joj baš prija.

TRAGEDIJA KOJA JE OBELEŽILA ŽIVOT FEDERERA: Jeziva nesreća odnela je čoveka koji je najzaslužniji za uspeh Švajacarca!

Elin Nordegren
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs