Čestitke za rođendan

NAKON PAPIRA ZA RAZVOD, KIM PORUČILA KANJEU: Voleću te do kraja života! (FOTO)

Kim izgleda želi da ostane u dobrim odnosima sa Kanje Vestom

Šuška se
09:25h Autor:
NAKON PAPIRA ZA RAZVOD, KIM PORUČILA KANJEU: Voleću te do kraja života! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kim Kardašijan (40) u martu je podnela zahtev za razovod braka od repera Kanje Vesta. S obzirom na njegove ispade u javnosti, ova vest nije bila ništa čudno ljudima koji prate Kardašijanove.

Međutim, Kim je juče ipak napravila presedan, kada je na intagram stranici objavila fotografiju na kojoj je njen suprug i deca, uz komentar: "Srećan ti rođendan. Voleću te do kraja života!"

Komentari na ovu njenu objavu bili su sledeći:"Nadam se da će se pomiriti," "Šta? Nakon što te javno osramotio i napravio budalom ti mu i dalje čestitaš rođendan?", "Ovo je zbunjujuće.."

Par se venčao 2014. i imaju ćerke Nort (7) i Čikago (3) te sinove Sejnt (5) i Psalm(1). Kim je podnela zahtev za razvod sredinom marta nakon čega je ostala da živi u Los Anđelesu s decom dok Vest boravi na svom ranču u Vajomingu. Kad je pokrenut brakorazvodni proces, rečeno je da se par dogovorio oko nekretnina, no onda je procurila informacija da se zahuktala situacija oko njihove velike vile u kalifornijskom gradu Kalabasasu vredne 40 miliona dolara.

Kim je navodno planirala razvod od Kanjea još od prošle godine, kada je slavni reper šokirao svet izjavama da su razmišljali o tome da Kim abortira njihovu najstariju ćerku Nort, te da već mesecima dogovara strategije razvoda sa svojom advokatim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs