Netipična holivudska zvezda

Ugledajte se na Kejt Vinslet: Budite ponosne na svoje telo (FOTO)

Telo vam nije savršeno? Ne brinite, nije ni glumici Kejt Vinslet, ali ga ona obožava
Star look
00:48h Autor:
Ugledajte se na Kejt Vinslet: Budite ponosne na svoje telo (FOTO)
Foto: Reuters

Slava popularne Kejt Vinslet potvrđena je još jednom kad joj je dodeljena i zvezda slavnih na čuvenom holivudskom bulevaru. Međutim, publika je obožava ne samo zbog filmova, već i zbog njene elegancije i oblina, prenosi Lisa.rs.

Izdvojili smo najpoznatije izjave koje je rekla o svom telu, malim nesavršenostima, o svemu onome što muči svaku prosečnu ženu.

Sledite ove rečenice i budite "nesavršeni" i puni samopouzdanja poput lepe Kejt.

- Kao dete nikada nisam čula da neka žena kaže “Volim svoje telo”. Ni moja mama, moja starija sestra ili drugarica. Zapravo nijedna žena nije rekla “Ponosna sam na svoje telo”. Zato sam prilično sigurna da ću svojoj Miji to pričati, kako bi od malena naučila da voli svoj fizički izgled.

- Prihvatam svoje telo, prihvatam ovo što mi je dato i od njega ću načiniti ono najbolje što mogu.

- Nikada nisam imala želju da postanem poznata. Nikada nisam ni imala veliku ambiciju ka tome. Bila sam debela, a nisam znala nijednu debelu glumicu. Nisam sebe videla u tom svetu. Jednom debelo dete, uvek debelo dete. Uvek misliš da izgledaš drugačije i gore od drugih. Često sam gledala žene koje nose sjajan džins, štikle i uzane majice i jednom prilikom sam rekla sebi: “Uložiću napor. Želim da izgledam tako”. Ali onda sam bolje razmislila: “Nisu one sigurno srećne u tim štiklama”.

- Mislim da je važno da se zna da ono što nam predstavljaju kao “normalno” zapravo i nije tako. Iskreno, ja ne znam koja to žena nosi XS. Ustvari, ipak znam jednu, a to je moja jedanaestogodišnja ćerka Mia. Tačno je da treba dosta vremena da se izgube kilogrami, ako ste bili debeli nekada, ali takođe znam da sam vrlo zahvalna što imam ovakve butine.

- Stomak i grudi mi nisu najbolje posle dvoje dece. Imam trideset i tri godine, ne pogledam se u ogledalo i kažem “Oh, izgledaš fantastično”. Niko nije perfektan. Ne verujem u savršenost. Ali verujem kada kažem: “Ovo sam ja i nisam savršena, ali sam ponosna na to”.

- Izgledam kao i većina ljudi u gradu. Nemam savršene grudi, imam celulit i obline. Ako to čini ženu nemoćnom, onda u redu.

- Kao mlada devojka nisam se osećala atraktivnom, bila sam debela i nesrećna i takvo razmišljanje prati te čitavog života. Uvek će se jedan deo mene brinuti što nisam mršava kao druge glumice. Ali kada ste zadovoljne i ponosne na ono što radite, manje brinete oko tih sitnica. Ne mislim da izgledam loše za majku dvoje dece. Žene ne bi trebalo da upoređuju sebe sa modelima i glumicama.

- Ne znam koliko ću se namučiti da izgubim kilažu posle porođaja. To je prava muka. Nisam od onih koji magično izgube višak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs