Svesna svojih grešaka

Pamela Anderson: Moji sinovi znaju za snimak seksa

Fatalna plavuša otkrila je da je njeno oponašanje rok zvezde u jednom trenutku postalo jako destruktivno i da je njena burna prošlost uvek pronađe kada se najmanje nada
Šuška se
21:36h Autor:
Pamela Anderson: Moji sinovi znaju za snimak seksa
Foto: Instagram / Pamela Anderson

Slavna Pamela Anderson živela je životom prave rok zvezde uz svoje poznate momke, ali sve je to sada deo prošlosti, prenosi Story.rs. Pronašla je sreću sa Rikom Solomonom, a u intervjuu za magazin Elle priznala je kako se zaista osećala.

"Moje oponašanje rok zvezde u jednom trenutku postalo je jako destruktivno. Nisam uopšte znala šta radim. Bila sam potpuno neuravnotežena. Mislila sam da živim san, ali to me je u jednom trenutku potpuno preuzelo. Sve je započelo jako nevino, a onda sam se u jednom trenutku počela osećati kao lik iz crtanog filma", bila je iskrena Pamela.

Sve je to razlog zašto je htela da se promeni. Kako psihički, tako i fizički, pa je tako ošišala svoju dugu plavu kosu. Međutim, priznaje da je njena burna prošlost uvek pronađe kada se najmanje nada. Ne može da pobegne snimku seksa koji je napravila sa bivšim suprugom Tomijem Lijem, pa su tako njeni sinovi saznali za to pre vremena.

"Ne znam da li su ga pogledali, ali znam da znaju za to. Moji sinovi znaju otprilike sve što se može znati o meni. Glupi internet! Uopšte ne razumem zašto su svi tako impresionirani", priznala je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs