Ugledajte se na nju

Legendarna Džoan Kolins (83): Ako jedete đubre od hrane, izgledaćete kao đubre!

Britanska glumica ima svojih 9 tajni večne lepote i njih se pridržava
Nega
23:50h Autor:
Legendarna Džoan Kolins (83): Ako jedete đubre od hrane, izgledaćete kao đubre!
Foto: AP / David Appleby

Iako tako ne izgleda, Džoan Kolins je u maju napunila 83 godine, a ista je kao i uvek - nasmejana i puna samopouzdanja.

U 18. godini proglašena je za najlepšu ženu Engleske, a danas, u devetoj deceniji, još uvek je pitaju kako se neguje i kako održava fantastičnu liniju i svežinu, piše Lisa.rs.

Ovo su njenih devet zakona lepote:

1. Kada je reč o oblačenju, ne dajem ni pet para za godine: nosim kožne suknje, čak i bikini, ako to poželim. Odeća je moja strast i obožavam je.

2. Nažalost, prosečni kreatori ne misle na starije žene kada pripremaju svoje kolekcije. Zato ja nosim ono što mi lepo stoji, a ne isključivo ono što je u modi.

Džoan Kolins nakon 64 godine ćutanja: Sa 17 godina silovao me je čovek za kog sam se kasnije udala!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

3. Kad stanete pred ogledalo, posmatrajte svoju figuru sa svih strana i bez milosti. Volite svoje telo iako imate višak kilograma. Istaknite svoje adute, kao ja. Na primer, ako imate lepe ruke, ukrasite ih prstenjem, narukvicama i svetlim lakom za nokte ili ako imate širok donji deo tela, nemojte nositi ništa što sadrži likru.

4. Nije tajna da ja nosim perike. One mi štede vreme, lepo izgledaju, ali i čuvaju moju prirodnu kosu, jer kada ih nosim ne moram da idem na feniranja, farbanja i tako dalje. Ništa ružnije od oštećene kose! Ja svoje lokne negujem omega uljem i vitaminom E za jačanje i gustinu.

5. Jedite avokado, losos, orahe i sveže povrće, jer jako pomažu izgledu kože i celokupnom zdravlju. Ako jedete đubre od hrane, izgledaćete kao đubre!

Bacite sve kreme protiv bora: Nanesite ovu smesu na lice, izgledaćete 20 godina mlađe! (RECEPT)

6. Što se tiče figure, mnogi su me pitali kako postižem savršenu liniju. Odgovor je u ograničavanju porcija i vežbanju. Kad sam u Londonu, dva puta nedeljno mi dolazi trener sa kojim vežbam. Ja ga ne zovem "lični trener", već "lični mučitelj". Preko leta plivam svakodnevno i stalno sam u pokretu. Ne odričem se ničega, obožavam čokoladu i konzumiram je, ali verujem da je umerenost ključ svega.

7. Uvek koristim kremu za zaštitu od sunca. Lice čuvam od štetnih sunčevih zraka još od svoje dvadesete godine i to je razlog zašto niko ne bi pretpostavio koliko zapravo imam godina.

8. Ne poštujem trendove kada je u pitanju šminkanje. Ja volim „smoky eyes“, kad izlazim uveče stavljam veštačke trepavice i sa sobom nosim puder koji neutrališe sjaj. Šminku kompletiram karminom i sjajem za usne.

9. Prava sam srećnica što imam noge kao moja majka. Ona je bila plesačica. Nema ništa elegantnije nego zimi nositi tamne hulahopke, čizme do kolena i kaputić.

Prokleta lepota Brižit Bardo: Skandalozan život, razvodi i bolna trudnoća! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs