obavezno pročitajte

Džejms Franko optužen za seksualno zlostavljanje: Dve žene napokon progovorile! (FOTO)

Nakon što je glumac Džejms Franko (39) osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca u filmu “Disaster Artist”, nekoliko žena ga je optužilo za seksualno zlostavljanje

Celebrities
10:56h Autor:
Džejms Franko optužen za seksualno zlostavljanje: Dve žene napokon progovorile!  (FOTO)
Džejms Franko, Foto: Profimedia

Razljutilo ih je što je glumac podržao jednakost polova i borbu protiv seksualnog zlostavljanja noseći bedž s natpisom “Vreme je isteklo”, a prema njihovim tvrdnjama, prema svojim kolegicama ponaša se potpuno drugačije.

– Hej, Džejmse Franko, imao si lep bedž na dodeli Zlatnih globusa. Sećaš li se kako si mi pre nekoliko nedelja rekao da moja potpuna golotinja, na koju si me naterao u dva tvoja filma za sto dolara po danu, nije izrabljivanje jer sam potpisala ugovor? Tome je vreme isteklo! –napisala je glumica i komičarka Sara Titer Kaplan.

Njih dvoje su prošle godine sarađivali na filmu “Actors Anonymus”, a ove godine zajedno rade na filmu “The Long Home”.

Oduzmite mu telefon: Glumac Džejms Franko preterao sa golim selfijem i rukama u gaćama (FOTO)

foto: Profimedia

Ubrzo se oglasila i glumica Vajolet Pejli.

– Dobar bedž, Franko. Sećaš li se kad si u autu gurnuo moju glavu ka svom golom pe**su ili kad si moju prijateljicu zvao u svoj hotel iako joj je bilo samo 17 godina? Nakon što su te već jednom uhvatili s jednom sedamnaestogodišnjakinjom – napisala je Vajolet na Tviteru, dodajući da je ona ipak bila punoletna kad ju je zlostavljao.

Nakon što su je fanovi glumca optužili da je to izmislila i da je o tome progovorila samo zato što je on dobio Zlatni globus, odgovorila je da su i ranije govorile o tome i da su tek sad uspele da privuku pažnju javnosti.

– Nemam taj luksuz da mogu da odbijam poslove. Kada nisi slavna, već samo pokušavaš da izgradiš karijeru, ne možeš sebi da priuštiš pregovaranje. On je slavni glumac koji jednim potezom može da uništi moju karijeru, proširi glasine da sam teška, nezahvalna, ili se ponašam kao diva. I nikad više neću dobiti priliku. Moram da radim, moram da jedem – rekla je.

Džejms Franko još nije komentarisao optužbe za zlostavljanje, piše Dejli mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs