Obavezno pročitajte

Uma Turman poručila Harviju Vajnštajnu: Ne zaslužuješ ni metak! (FOTO)

Zvezda filmova, Kill Bill, Kventina Trarntina Uma Turman poslala je poruku kontroverznom producentu Harviju Vajnštajnu (koga su mnoge dame Holivuda optužile za seksusalno zlostavljanje) kao častitku za Dan zahvalnosti, praznik koji su amerikanci obeležili u četvrtak.

Vip priča
16:39h Autor:
Uma Turman poručila Harviju Vajnštajnu: Ne zaslužuješ ni metak! (FOTO)
Uma Turman, Foto: Profimedia

Glumica je na Instagramu postavila svoju sliku iz pomentuog filma, a koji je Vajnštajn producirao, i uz nju je ostavila i ovaj komentar:

Srećan Dan zahvalnosti svima! (Osim tebe Harvi, i svih vas zlih zavernika – drago mi je što se klupko polako odmotava – vi ne zaslužujete metak) – oštro je poručila glumica uz fotografiju iz Kill Billa Vol. 2, u kome se njen lik sveti osobi koja joj je najviše naudila.

Kralj Holivuda u centru skandala: Razvrat i zlostavljanje o kojem se ćuti punih 30 godina!

Pre mesec dana u emotivnom intervjuu Uma je rekla je kako još uvek nije spremna da progovori o zlostavljanju jer je ljuta, a obično tada zažali zbog načina na koji se izrazila.

– Kad budem spremna, reći ću ono što bi trebalo – zaključila je glumica, koja je u poruci na Instagramu stavila hešteg #MeToo (i ja takođe), koji stavljaju sve žrtve seksualnog zlostavljanja.

Uma je u karijeri igrala u sedam filmova u produkciji Vajnštajna, koga je za seksulano uzenmiravanje, do sada, optužilo više od 100 žena.

Ohrabrujuća poruka Meril Strip: Želim da naše ćerke budu slobodne i ponosne! (VIDEO)

Објава коју дели Uma Thurman (@ithurman) дана

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs