Voli da se slika go

Oduzmite mu telefon: Glumac Džejms Franko preterao sa golim selfijem i rukama u gaćama (FOTO)

Sa spuštenim boksericama, rukom koja jedva prekriva intimne delove i stidnim dlakama koje se vide, glumac se slikao ispred ogledala u svom kupatilu i to podelio sa milionima koji ga prate na Instagramu
Celebrities
18:58h
Oduzmite mu telefon: Glumac Džejms Franko preterao sa golim selfijem i rukama u gaćama (FOTO)
Foto: Instagram / James Franco

Taman kada smo pomislili da je Džejms Franko naučio lekciju iz nedavnog skandala, glumac je ponovo uspeo da šokira javnost svojim golim selfijem.

Slikajući se u ogledalu svog kupatila, go, sa spuštenim boksericama, jednom rukom je držao telefon, a drugom ono što bi trebalo da je ostalo u gaćama.

Njegovo čudno ponašanje u poslednje vreme uključuje česte gole selfi fotografije iz kreveta, ali ova je prva na kojoj je pomislio da bi nam bile zanimljive njegove stidne dlake.

Na prethodnim fotografijama iz kreveta čaršav je bio dovoljno dobro namešten tako da je Džejms ostajao u granicama pristojnosti. Jedva, doduše, ali možda su komentari ispod tih fotografija čak naterali javnost da saoseća s njim jer su posvećeni nekom ko mu nedostaje u krevetu. Ipak, opšti utisak je da je preterao sa potrebom da pokazuje svoje golo telo jer i naslovi svetskih medija opominju na to.

"Kriške jabuke u mom krevetu, ne mogu da verujem da se nisi pojavila" komentar je ispod jedne od fotografija.

Iako je svega nekoliko sati od postavljanja poslednje u nizu golih fotografija Džejms odlučio i da je ukloni sa svog Instagram profila, ostaje nejasno šta je zaista želeo da postigne.

Svetski mediji prenose da se glumac izjasnio kao zavisnik od selfija i društvenih mreža, ali da li je reč o nekom eksperimentu ili stvarno takvoj zavisnosti još se ne zna.

Podsetimo, prišlomesečni Džejmsov skandal takođe je bio u vezi sa Instagramom, kada je pokušao da smuva jednu od maloletnih devojaka koje ga prate putem ove mreže.

Kasnije je izjavio da je bio džentlmen, te da se ništa nije desilo, kao i da nije tinejdžerkina krivica što je do njega došlo.

"Kada sam je pitao da li ima dečka, odgovorila mi je "Ne kada si ti tu", tako da je bilo očigledno da je zainteresovana", ipak je izjavio u vezi sa skandalom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs