Film

Erotska trilogija Pedeset nijansi sive dobija nastavke!

Fanovi ove trilogije se brinu da li će film dobiti nastavke. Glasine su počele kada su glavni glumci snimili scenu venčanja što svedoči o završetku priče u samo jednom filmu
Vesti
06:00h Autor:
Erotska trilogija Pedeset nijansi sive dobija nastavke!
Foto: Reuters

Iako se sve više šire glasine kako će erotska trilogija " Pedeset nijansi sive" imati samo jedan filmski nastavak, sada je već druga priča.

Šuškanje je pogurala i činjenica da su glavni glumci Dakota Džonson i Džimi Dornan otputovali u Španiju, kako bi snimili seksi scene sa medenog meseca.

S obzirom da su venčanje i medeni mesec seksi mladog para opisani tek u trećem nastavku knjige, ljubitelji ove priče su uveliko zabrinuti.

Prema pisanju portala Too Fab, nema razloga za zabrinutost. U razgovoru sa upućenim iz Universal studija otkriveno je kako su takve glasine čista laž te kako će se snimati tri nastavka, uzimajući u obzir da film dobro zaradi na prvom nastavku, odnosno da interes publike bude velik.

Takođe, audicija za likove poput Džeka Hajda i Elene Linkoln, koji se pojavljuju kasnije u knjizi, navodno je već održana, tako da fanovi mogu odahnuti.

A što se tiče zarade, ne sumnjamo kako će ona biti veoma dobra, iako moramo priznati da već dugo nismo videli toliko drame oko nekog filma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs