Ko se boji duha još?

Uklete kuće slavnih: Metju Mekonahi go jurio duhove sa bejzbol palicom!

Jezive kletve ili samo halucinacije, to nije bilo bitno Adel kada je unajmila ženskog telohranitelja da spava sa njom i odbrani je od mrtve časne sestre, dok je Metju Mekonahi go jurio po kući kako bi se obračunao sa ženskim duhom Madam Blu
Celebrities
06:22h
Uklete kuće slavnih: Metju Mekonahi go jurio duhove sa bejzbol palicom!
Foto: Beta / AP

Dok neke zvezde žive u dvorcu i uživaju u svakom milionu potrošenom na enterijer, drugi kao u horor filmu trče i vrište, jer odjednom shvate da su zarobljeni u kući strave i užasa. Ovo su slavne ličnosti koje su svoje domove prodale mnogo ispod tržišne cene, jer su u njima primetili neke natprirodne pojave.

Metju Mekonahi - zvuci zarobljene žene

Izgleda kako je slavni zavodnik Metju Mekonahi (Matthew McConaughey) imao problema sa zarobljenim ženskim duhom, koji se zove Madame Blue. Ova plava dama je volela da proizvodi zvuke, koji su "odzvanjali slično kao kad bacite novčić sa visine od tri metra", barem ih je tako opisao popularan glumac. Kako kaže Metju, jednom je obišao kuću potpuno go noseći palicu za bejzbol i na taj se način obračunao sa duhom.

Adel - mrtva časna sestra

Britanksa pevačica sa glasom koji je osvojio planetu iznajmila je luksuznu vilu, koja je nekada bila samostan. Mnogo puta Adel (Adele) je čula jezive zvuke tokom noći i zbog toga je odlučila da unajmi ženskog telohranitelja da spava sa njom, kako bi devojka mogla da je "zaštititi od mrtve časne sestre".

Nikolas Kejdž - namerno kupio najozloglašeniju kuću u Americi

Verovali ili ne, Nikolas Kejdž (Nicolas Cage) namerno je kupio "ukletu kuću" i to ne bilo koju, nego jednu od najozloglašenijih, rezidenciju La Lauri u Nju Orleansu, koju je posedovao aristokrata, za kojeg je 1830. godine otkriveno da je zlostavljao svoju poslugu. "Rečeno mi je da je to najverovatnije najstrašnija ukleta kuća u Americi", rekao je Kejdž koji nijednom nije prespavao u njoj, pa ju je 2009. godine i prodao.

Kijanu Rivs - duh bez noge

Glumac Kijanu Rivs (Keanu Reeves) je sa svojom sestrom video duha bez noge, koji je nosio kaput. Iako je Kijanu tada imao samo pet godina, ovo iskustvo ga je dugo plašilo.

Alison Hanigan - tuširanje sa duhom

Komičarka Alison Hanigan (Alyson Hannigan) je mnogo plašljiva osoba.

Zvezda serije Buffy tvrdi da je u kući, u kojoj je živela sa suprugom i ćerkom, zajedno sa njima živeo i duh, koji se jednom pojavio na prozoru kupatila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs