Očajan zbog svađe sa ćerkom

Otac pevačice Adel: Molim je za oproštaj, bojim se da nikada neću videti unuka

Mark Evans, koji boluje od raka debelog creva, već dve godine pokušava da stupi u kontakt sa ćerkom. Slavna pevačica je 2011. prestala da komunicira sa ocem, nakon što je on dao intervju u kome je otkrio detalje iz prošlosti, kada je imao problem sa alkoholizmom i ostavio suprugu sa tri deteta
Celebrities
03:40h
Otac pevačice Adel: Molim je za oproštaj, bojim se da nikada neću videti unuka
Foto: Beta

"Još uvek nisam video Anđela i suočavam se sa činjenicom da to možda nikada neću učiniti", kaže otac proslavljene britanske pevačice, Adel (Adele). Mark Evans (51) bori se sa teškom bolešću raka debelog creva i javno poziva svoju ćerku da mu oprosti i dozvoli da vidi svog unuka Anđela Džejmsa.

Mark je imao tumor uklonjen sa debelog creva i želuca, a lekari su utvrdili da ima 11 potencijalno smrtonosnih izraslina, pa trenutno čeka testiranje kako bi video da li se rak proširio.

Adel, čije se bogatstvo procenjuje na 35 miliona dolara, prestala je da komunicira sa ocem pre dve godine, nakon njegovog davanja intervjua u kome je otvoreno govorio o porodičnim ranama iz prošlosti. Naime, Mark je napustio Adelinu majku, Peni, i troje dece zbog problema sa alkoholizmom. On je priznao da je bio užasan otac i da nikada nije bio uz porodicu, kada im je bio najpotrebniji.

Međutim, tokom ranog detinjstva pevačica je oprostila ocu njegovo zanemarivanje i opijanja, pa je često provodila školski raspust u njegovom domu u Južnom Velsu. Ono preko čega Adel nije želela da pređe bio je trenutak kada je Mark Evans na Božić 2011. godine javno progovorio o privatnim problema i ružnoj porodičnoj prošlosti. Bes je očigledno bio preveliki, pa britanska muzička diva nije ocu saopštila ni da je trudna, već je to saznao preko medija.

Mark, ipak, nikada nije odustao da ponovo stupi u kontakt sa ćerkom, pa joj je slao pisma svakog meseca, ali se sada boji da je udario u zid koji ne može da probije.

"Godine prolaze i ja se brinem da nikada neću videti svog unuka i raditi stvari sa njim, koje sam radio dok je Adel bila mala", kaže Evans.

Mark smatra da bi mu jedini lek bio da vidi Adel i njenog sina i napominje da novac nije razlog zbog kojeg želi da se pomiri sa ćerkom. Priznaje da pomno prati svaki njen uspeh i da se uvek dosta obraduje. Mark kaže da je i sam sanjao o glumačkoj i pevačkoj karijeri, pa je ljubav prema muzici preneo i na Adel.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs