Slaba na muzičare

Prisila Prisli uhvaćena na delu: Elvisova udovica u vezi sa njegovim prijateljem! (FOTO, VIDEO)

Prisila je divna žena i mi smo dugogodišnji prijatelji. Uživam u vremenu koje provodimo zajedno, izjavio je slavni muzičar o njihovoj vezi
Celebrities
10:04h Autor:
Prisila Prisli uhvaćena na delu: Elvisova udovica u vezi sa njegovim prijateljem! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Bivša supruga Elvisa Prislija pronašla je novu sreću u ljubavi sa slavnim muzičarem Tomom Džonsom. Utehu u Prisili Džons je pronašao samo godinu dana nakon smrti supruge Linde. Njihova veza tek je na početku, a zanimljivo je i to da je Džons pre Elvisove smrti često provodio vreme sa slavnim muzičarem i njegovom suprugom.

Kako se udovica Elvisa Prislija potpuno unakazila: Jedva pomera nekada lepo lice! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Joshephine Lova
Foto: Printscreen Youtube / Joshephine Lova

"Iza Džonsa je težak period tugovanja za preminulom suprugom. Trenutno uživa u Prisilinom društvu, a zajedno su viđeni i u izlasku. Hemija između njih je očigledna, ali oni nigde ne žure", rekao je izvor, a prenosi Mirror.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Prisila je divna žena i mi smo dugogodišnji prijatelji. Uživam u vremenu koje provodimo zajedno", izjavio je slavni muzičar nedavno u jednom TV šou.

Elvis Prisli, najjadniji mladić na svetu: Sudbinski trenutak slomio kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

Prisila se za Elvisa Prislija udala 1967, kada je imala samo 21 godinu. Zajedno imaju ćerku Lizu Mari. Iako su se razveli 1973. ostali su bliski sve do njegove smrti 1977. godine. Nakon Elvisa, Prisila je bila u vezi s glumcem Majkom Edvardsom, piscem Markom Garibaldijem, producentom Najdželom Litgouom, ali i s 27 godina mlađim voditeljem Tobijem Anstisom.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs